Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Δες το πριν πεθάνεις


Λεμεσού Αθανάσιος: Πὼς ἔζησα τὸν Γέροντα Παΐσιο


Γ.ΠΑΪΣΙΟΣ-ET3


Έλληνες ξυπνήστε!

Έλληνες ξυπνήστε! Το δημοψήφισμα είναι ότι πιο πατριωτικό έχει κάνει ΓΑΠ από τότε που ανέλαβε πρωθυπουργός. Ο ΓΑΠ στο πολιτικό επιθανάτιο ρόγχο του απαγκιστρώθηκε επιτέλους από τα συμφέροντα και αποφάσισε να παλέψει για το λαό. Όσοι αντιμάχονται τον δημοψήφισμα είναι προδότες ή δεν έχουν καταλάβει τι τους γίνεται.

Αυτό που δεν γνωρίζει πολύς κόσμος είναι οτι ο Σόιμπλε δήλωσε οτι παρα το κούρεμα και τη "σωτηρία" της Ελλάδας (αν γίνει τελικά δεν είναι σίγουρο οτι αρκεί το κούρεμα) θα πρέπει παράλληλα να παρθούν τέτοια μέτρα που θα αποθαρρύνουν κάποια άλλη χώρα στο μέλλον να μπει στην εύκολη λύση του κουρέματος. Δηλαδή μέτρα για να αντιμετωπιστεί ο ηθικός κίνδυνος που εμπεριέχει το κούρεμα να αποτελέσει ένα κακό προηγούμενο για κάθε άλλη υπερχρεωμένη χώρα.

Αυτά τα μέτρα θα είναι ιδιαίτερα δυσμενή για το λαό με περαιτέρω μειώσεις μισθών και απολύσεις υπαλλήλων, ενώ οι δυτικές "φίλες" χώρες θα βοηθήσουν τις εταιρείες τους να πάρουν φιλέτα στην Ελλάδα κοψοχρονιά!

Το δημοψήφισμα ασχέτως αποτελέσματος είναι ένα άριστο διαπραγματευτικό χαρτί στα χέρια του ΓΑΠ, με το οποίο θα βοηθήσει να μετριαστεί η επίθεση που δέχονται τα εισοδήματα μας και τα συμφέροντα του ελληνικού λαού, που έχει υποστεί τα πάνδεινα τα τελευταία χρόνια.

Και να το κάνω πιο λιανά. Ας πουμε τοποθετείται το δημοψήφισμα στις αρχές Ιανουαρίου και μέσα Δεκέμβρη έρχεται η Τροικα και οι υπόλοιποι ελεγκτές μας και μας λένε δεν πιασατε το στόχο πάρτε και άλλα μέτρα. Τότε ο ΓΑΠ θα πάρει τη Μερκελ και θα της πει κοίτα Μέρκελ εγώ να πάρω και άλλα μέτρα για αυτά τα 3 δις που υστερούμε , αλλά σε λίγες μέρες έχουμε και το δημοψήφισμα και ίσως δεν κάνει και πολύ καλό στην κοινή γνώμη. Κρίμα να καταρρεύσει η ευρωζώνη για 3 δις. Μήπως να τα κάναμε γαργάρα.? Και Μέρκελ και Σαρκοζι θα προτιμήσουν να τα βγάλουν από την τσέπη τους παρά να διαλύσουν τη ευρωζώνη.

Το δημοψήφισμα ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ ΞΕΣΚΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!

151 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΛΕΟΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


Κάτι παραπάνω από βέβαιη πρέπει να θεωρείτε η πτώση της κυβέρνησης του Γεωργίου Παπανδρέου, μετά τις δύο επιστολές ανερξαρτητοποίησης των κυριών Αποστολάκη και Αντωνίου. Μετά από αυτές τις εξελίξεις η κυβέρνηση μετράει 151 βουλευτές και είναι πλέον ακατόρθωτο να λάβει ψήφο εμπιστοσύνης.
Δυστυχώς σε μια τέτοια κρίσιμη περίσταση για την χώρα, θα παραμείνουμε "ακυβέρνητοι"

Σχόλιο: Άραγε πριν μας κυβερνούσε κάποιος;