Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Ετάφη στην Ιερά Μονή Δοχειαρίου Αγίου Όρους ο μοναχός Γεράσιμος κατά κόσμον Στυλιανός Παπαδόπουλος Ομότιμος Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής Αθηνών (Φώτο και Βίντεο)


Ετάφη στις 3/16-1-2012
στην Ιερά Μονή Δοχειαρίου Αγίου Όρους
ο μοναχός Γεράσιμος
κατά κόσμον Στυλιανός Παπαδόπουλος
Ομότιμος Καθηγητής
της Θεολογικής Σχολής Αθηνών
(Φώτο και Βίντεο)
***
H επικήδειος προσλαλιά
των Δοχειαριτών πατέρων
εις την ταφήν του εν μακαριστοίς μοναχού Γερασίμου,
κατά κόσμον Καθηγητού Στυλιανού Παπαδοπούλου
***
Στην Ιερά Μονή Δοχειαρίου του Αγίου Όρους ετάφη ο μακαριστός Ομότιμος Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών Στυλιανός Γ. Παπαδόπουλος, εκεί όπου ο υιός του και ένας εγγονός του είναι μοναχοί.
Ο μακαριστός Καθηγητής στο τέλος της ζωής του εκάρη μοναχός με το όνομα Γεράσιμος και ετάφη ως μοναχός στην Ιερά Μονή Δοχειαρίου Αγίου Όρους στις 3/16-1-2012.
Περισσότερα για τον εκλιπόντα μπορείτε να διαβάσετε πατώντας στο παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.zoiforos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=7635:ekoimithi-o-omotimos-kathigitis-stulianos-papadopoulos&catid=286:epikaira15&Itemid=369

ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ ΣΕ Λάος ΚΑΙ Νδ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ - ΔΙΨΗΦΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ!

Σύμφωνα με ασφαλέστατες πληροφορίες μας, έχει σημάνει συναγερμός σε Λάος και Νδ από την Κυριακή, οπότε σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημιερίδα ο Πάνος Καμμένος δήλωσε πως προτίθεται να προχωρήσει στη δημιουργία ενός νέου αντιμνημονιακού πολιτικού σχηματισμού!

Στην Συγγρού και τους...γείτονες στην Καλλιρόης, γνωρίζουν ήδη πως ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΙΨΗΦΙΟΣ, ετοιμάζεται να ακολουθήσει τον ανεξάρτητο πλέον Βουλευτή στη νέα του προσπάθεια: Για να μην αναφέρουμε τους απλούς ψηφοφόρους των δυό κομμάτων, που σε περίπτωση που δημιουργηθεί ένα τέτοιο κόμμα θα τρέξουν να το ψηφίσουν...με χέρια και με πόδια!

Ειδικά για τον Καρατζαφέρη, η κατάσταση είναι δραματική με συνεχείς διαρροές προς την Χρυσή Αυγή κι αναμένεται να επιδεινωθεί κι άλλο από τον αντιμνημονιακό Πάνο!
Το ίδιο όμως και στη Νδ, γνωρίζουν πως ένα μεγάλο κομμάτι της βάσης, η λεγόμενη λαική δεξιά, είναι έτοιμη να ρίξει μαύρη πέτρα στους όψιμους μνημονιολάγνους του Σαμαρά και να ψηφίσει ένα νέο κόμμα!

Βέβαια, υπάρχει και η πιθανότητα ο Καμμένος να λειτουργεί ως μια (ακόμα) βαλβίδα ασφαλείας εκτόνωσης της λαικής οργής και τελικά να κάνει πίσω ή να ξαναενταχθεί στη Νδ!

Θα δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα και κυρίως, αν ο Καμμένος συσπειρώνει γύρω του ένα ευρύτερο τμήμα της ελληνικής κοινωνίας, από αριστερά μέχρι δεξιά!

Αυτά που δεν σας είπαν για τις μεταμοσχεύσεις (Πρωτοσύγκελλος Δαμασκηνός, Πνευματικός Ιεράς Μονής Τροοδιτίσσης)

ΟΥΤΕ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ: Μια ξεκάθαρη Εκκλησιαστική απάντηση και θέση στην πρόκληση των Μεταμοσχεύσεων.
Το σύγγραμμα γράφτηκε προ ημερών έπειτα από παράκληση του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Πάφου κ.κ. Γεωργίου, ως Προέδρου της Συνοδικής Επιτροπής επί της Βιοηθικής. Η Άλλη Όψις θερμά ευχαριστεί τον π. Δαμασκηνό για την αποστολή της μελέτης του και εύχεται το περιεχόμενό της, να συμβάλει στον προβληματισμό επί του θέματος των Μεταμοσχεύσεων, ευρύτερου κοινού και ιδιαίτερα των αρμοδίων.
Διαβάστε την μελέτη πατώντας εδώ
Διαβάστε περισσότερα άρθρα για το θέμα πατώντας εδώ