Κυριακή 15 Απριλίου 2012

Μυρόβλησαν ξανά (γιά 4η χρόνια τήν ἴδια μέρα) λείψανα τῶν ρουμάνων νεομαρτύρων!

  Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά μυρόβλησαν τα λείψανα των Αγίων Νεομαρτύρων των κομμουνιστικών φυλακών.Το θαύμα έλαβε μέρος στο Ιάσιο της Ρουμανίας όπου στις 19 Μαρτίου 2012 οργανώθηκε ομιλία με θέμα την αγιοποίηση των μαρτύρων των κομμουνιστικών φυλακών.Έχει καθιερωθεί πια αυτή η ημερομηνία μετα την πρώτη θαυμαστή μυρόβληση(19 Μαρτίου 2009).
Μάρτυρες του θαύματος ήταν εκατοντάδες άνθρωποι.Το μύρο ανάβλυσε κυριολεκτικά μέσα από τα άγια λέιψανα.Η ποσότητά του ήταν τόσο μεγάλη που χύθηκε πάνω στο τραπέζι!
Πρώτα μυρόβλησε η κάρα ενός μάρτυρα του οποίου του είχαν πριονίσει το κεφάλι.Στην συνέχεια και τα λείψανα άλλων μαρτύρων.
 
Π Η Γ Η
1)ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΜΥΡΟΒΛΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ!
2)Ρουμάνοι νεομάρτυρες

http://proskynitis.blogspot.com/2012/03/4.html

Ὁ “Μεγάλος Ἀδελφός”, ἔρχεται – Ὁ ἐφιάλτης θά εἶναι γεγονός το 2013

 Ένα τεραστίων διαστάσεων κέντρο παρακολούθησης τηλεφωνικών επικοινωνιών, διαδικτυακών επικοινωνιών, ελέγχου κινητών τηλεφώνων και μετατροπής τους σε πομπούς παρακολούθησης δεδομένων φωνής ακόμα και όταν είναι κλειστά τα κινητά, δημιουργούν αυτή την στιγμή οι ΗΠΑ σε μία έκταση 970 στρεμμάτων στην στρατιωτική βάση Camp Williams κοντά στην πόλη Bluffdale της πολιτείας Utah. Πρόκειται ουσιαστικά για την δημιουργία ενός παγκόσμιου “Μεγάλου Αδελφού”, από τον οποίο κανείς και τίποτε δεν θα μπορεί να ξεφεύγει. “Μπροστά σε αυτό που θα κατασκευάσουμε το παγκόσμιο σύστημα παρακολούθησης Echelon θα μοιάζει με αθώα παιδική κάμερα”, σημείωνε στέλεχος του NSA! 

Η νέα εγκατάσταση αποκαλύφθηκε από τις μυστικές υπηρεσίες της Ρωσίας οι οποίες υποστηρίζουν ότι θα είναι έτοιμη το 2013. Το νέο κέντρο παρακολούθησης θα μπορεί να παρακολουθήσει, να συλλέξει και να επεξεργαστεί πληροφορίες από τα emails, το Facebook, τις αναζητήσεις στην Wikipedia, τα Fax, αναζήτηση σε διαδικτυακές μηχανές αναζήτησης όπως το Google, πιστωτικές κάρτες, κάθε είδους ηλεκτρονική κάρτα που χρησιμοποιείται για συναλλαγές, ηλεκτρονικές ταυτότητες, τηλεφωνικές συνομιλίες.
Η παρακολούθηση θα γίνεται τόσο σε συναλλαγές ή επικοινωνία στο εσωτερικό των ΗΠΑ όσο και προς άλλες χώρες. Η συνολική έκταση των εγκαταστάσεων αυτού του νέου οργουελικής σύλληψης κέντρου θα είναι 92.900 τετραγωνικά μέτρα εκ των οποίων το κέντρο υπολογιστών θα έχει έκταση 9300 τετραγωνικά μέτρα. Η συνολική έκταση των εγκαταστάσεων θα είναι διπλάσια από την έκταση που καταλαμβάνει το Καπιτώλιο στην Ουάσινγκτον.
Το έργο κατασκευής των εγκαταστάσεων ξεκίνησε το 2010 και θα ολοκληρωθεί το Σεπτέμβριο του 2013, το δε κόστος της επένδυσης φτάνει τα 2 δισ  δολάρια, ενώ η αρμόδια υπηρεσία που επιβλέπει την κατασκευή και θα κάνει χρήση των υποδομών αυτών είναι η περίφημη National Security Agency.
Το σύστημα παρακολούθησης θα μπορεί να παρακολουθεί εγχώριες και διεθνείς κλήσεις και συναλλαγές αποτελώντας τον μεγαλύτερο στον κόσμο «κοριό» που έχει κατασκευαστεί θέτοντας υπό παρακολούθηση και καταχώρηση τις δραστηριότητες όχι μόνο των Αμερικανών πολιτών αλλά κάθε  κατοίκου αυτού του πλανήτη που πραγματοποιεί ηλεκτρονική συναλλαγή η οποία με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σχετίζεται με τις ΗΠΑ ή συστήματα που είναι εγκατεστημένα στις ΗΠΑ.
Χάρις σε αυτό το υπερ σύστημα παρακολούθησης και επεξεργασίας ηλεκτρονικών πληροφοριών τίποτα δεν θα μπορεί να είναι κρυφό αφού οι υπερ υπολογιστές που θα διαθέτει μπορούν να σπάσουν κωδικούς και διαβαθμισμένες πληροφορίες οι οποίες προστατεύονται από κωδικούς. Ακόμα και καλά προστατευμένες πληροφορίες θα μπορούν να αποθηκευτούν και να αποκωδικοποιηθούν στο μέλλον όταν τα κατάλληλα εργαλεία θα είναι έτοιμα.
Σημαντική βοήθεια στην συλλογή των πληροφοριών παρέχουν τα επιμέρους κέντρα συλλογής που η NSA έχει δημιουργήσει εδώ και αρκετά χρόνια σε όλες τις σημαντικές αμερικανικές εγκαταστάσεις τηλεπικοινωνιών.
Σε γενικές γραμμές όπως αναφέρει το δημοσίευμα κανένας που πραγματοποιεί ηλεκτρονικές συναλλαγές δεν θα μπορεί να κρυφτεί από την αμερικανική υπηρεσία και κανένας δεν θα μπορεί να είναι σίγουρος για την ασφάλεια και την εμπιστευτικότητα των πληροφοριών που διοχετεύει στο διαδίκυο ή σε οποιαδήποτε άλλη ηλεκτρονικής μορφής συνδιαλλαγή.
Ο Μεγάλος Αδερφός τελικά δεν ήρθε το 1948 όπως έγραφε ο Τζωτρτζ Όργουελ, αλλά το 2013…
defencenet.gr

Ἡ προσευχή τοῦ ὁδηγοῦ.

Κύριε, πριν πάρω σήμερα το τιμόνι στα χέρια μου, σου ζητώ αυτην τη χάρη.
Βοήθησε με να χρησιμοποιήσω το αυτοκίνητο με νηφαλιότητα και
φρόνηση, όχι ανυπόμονα, όχι εγωϊστικά, αλλά γιά ηρεμη και ευγνώμονα
εξυπηρέτηση και όχι γιά επίδειξη ή νευρική εκτόνωση ή αχόρταγη απληστία
πολυπραγμοσύνης.
Βοήθησέ με περάσω σώος και αβλαβής από όλους τους ποικίλους
κινδύνους της ασφάλτου, έχοντας στο πλάϊ μου «’Αγγελον ειρήνης, πίστον οδηγόν» και συμπαραστάτη.

Προστάτευσε καί όσους θα μεταφέρω, ώστε να φθάσουμε με ασφάλεια στον
προορισμό μας. Τόνωσε το χέρι και την όρασή μου, για να μην προκαλέσω
πειρασμό, ζημιά ή και το θάνατο ενδεχομένως σε αθώους.Αλλά και από ακρισίες άλλων οδηγών προστάτευσέ με.

Χριστέ μου, Πλαστουργέ μου, Κυβερνήτα της ζωής των ανθρώπων!
Δώσε μου χέρια σταθερά, μάτια δυνατά κι’επαγρύπνηση ακέρια, ώστε καμμά ενέργειά μου να μην καταστρέψει τη ζωή ή την υγεία του άλλου, αυτά τα μεγάλα δώρα, που προέρχεται από Σένα.
Φύλαξε με από κάθε πειρασμό, που θα διασαλεύσει την ειρήνη στην ψυχή μου ή στις ψυχές άλλων. Φώτισε να οδηγώ πάντα ψύχραιμα, συνετά, πειθαρχημένα, ειρηνικά, ευγενικά και με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης,που μου εμπιστεύθηκες, γιά το καλό όλων.
Πρεσβείαις της Παναχράντου Σου Μητρός, των φωτοειδών Αγγέλων, του Μάρτυρος Χριστοφόρου και πάντων Σου των Αγίων. Αμήν.

Ερωτήσεις Και Απαντήσεις Στην Ανάσταση (Α' Μέρος)


 1.Εφ’όσον ο Απ.Παύλος δεν υπήρξε αυτόπτης της Ανάστασης, πόση αξία μπορεί να έχει η μαρτυρία του;
1.Εφ’όσον ο Απ.Παύλος δεν υπήρξε αυτόπτης της Ανάστασης, πόση αξία μπορεί να έχει η μαρτυρία του;
2.Μπορεί να ψεύδονται οι μάρτυρες της Αναστάσεως;
3.Υπάρχουν αντιφάσεις στη θεωρία αυτή;
4.Μπορεί να έκλεψαν το σώμα του Χριστού οι Απόστολοι;







Αν και ο Απ. Παύλος δεν υπήρξε αυτόπτης της Αναστάσεως, είδε εν τούτοις τον Αναστάντα Κύριο, ο οποίος του απεκαλύφθη με μοναδικό τρόπο, όπως ο ίδιος εξομολογείται, δις (Β’ Κορ.ιβ΄, 1-10, Πρξ.κβ΄, 1-21). Γι’ αυτό και ομιλεί περί της Ανάστασης ως φορέας της παραδόσεως της αρχεγόνου, δηλαδή της πρώτης χριστιανικής κοινότητος. <<Παρέδωκα γαρ υμιν εν πρωτοις ο και παρελαβον…>>(Α΄Κορ.ιε΄,3). Ενώ οι ίδιοι οι αρνητές της Αναστάσεως παραδέχονται ότι όσα γράφει ο Παύλος απηχούν τις αντιλήψεις της εποχής του, που, άλλωστε, δεν απέχει παρά μόνο 20 χρόνια από το έτος της Ανάστασης. Ζουν ακόμη τότε οι αυτόπτες μάρτυρες, που θα μπορούσαν να διαμφισβητήσουν κάποιαν ανακρίβεια  ή υπερβολή. Γι’ αυτό και ο E.Reuss, καίτοι σφοδρός πολέμιος της Αναστάσεως, δέχεται ότι η μαρτυρία του Παύλου αποτελεί <<επανάληψη των βεβαιώσεων των προσώπων τα οποία κατονομάζει>>. Ο Παύλος, άλλωστε, πίστευε επιπλέον και στη δική του προσωπική ανάσταση, χάρις στην Ανάσταση του Χριστού(Β΄Κορ.δ,13-14).
2.Μπορεί να ψεύδονται οι μάρτυρες της Αναστάσεως;
   Την άποψη αυτή διατύπωσε ο Reimarus, υποστηρίζοντας ότι η Ανάσταση υπήρξε επινόηση των Μαθητών του Χριστού, προς αναστήλωση του καταρρεύσαντος οικοδομήματος των ελπίδων των. Σύμφωνα με τη θεωρία αυτή, όταν οι άγιοι Απόστολοι είδαν τον Διδάσκαλο τους, στον οποίο είχαν πιστεύσει επί ολόκληρη τριετία, να πεθαίνει ατιμωτικά επί του Σταυρού, συνέλαβαν το σχέδιο να παραπλανήσουν τον κόσμο. Προς τούτο, έκλεψαν οι ίδιοι το νεκρό σώμα του Κυρίου από τον τάφο, το έθαψαν σε κρυφό μέρος και διέδωσαν ότι ανέστη.
3.Υπάρχουν αντιφάσεις στη θεωρία αυτή;
    Πλείστες όσες. Ιδού μερικές: Πώς μπορεί να ταιριάσει στον έντιμο χαρακτήρα των Μαθητών του Χριστού η σύλληψη και εκτέλεση ενός τόσο απεχθούς σχεδίου εξαπάτησης όλου του κόσμου; Διερωτάται κανείς γιατί να πουν ένα τέτοιο ψέμα οι απλοϊκοί Απόστολοι. Αυτό το ψέμα ,στη συνέχεια τους κόστισε ταλαιπωρίες, διωγμούς , φυλακίσεις, ξυλοδαρμούς και, τέλος, τον θάνατο. Ποιος απατεών προτιμά να θανατωθεί, παρά να ομολογήσει την απάτην του; Και δεν ευρέθη ούτε ένας να διαχωρίσει τη θέση του και να καταδώσει και όλους τους άλλους; Εξάλλου, εάν εξηπατήθησαν, θα έπρεπε να καταγγείλουν τον Κύριον ως απατεώνα, ο οποίος τους είχε υποσχεθεί τη βασιλεία Του χωρίς μέχρις εκείνης της ώρας να μπορεί να τους την χαρίσει.
4.Μπορεί να έκλεψαν το σώμα του Χριστού οι Απόστολοι;
 Οι Απόστολοι, σύμφωνα με τα Ευαγγέλια, έχουν, μετά την καταδίκη και θανάτωση του Ιησού, καταληφθεί από πανικό. Τον εγκαταλείπουν και κλείνονται στο υπερώον <<δια τον φόβο των Ιουδαίων>>. Πού βρήκαν αιφνιδίως την τόλμη να πάνε στον τάφο, να αψηφήσουν τη ρωμαϊκή φρουρά και να διαπράξουν κλοπή, παραβιάζοντες τις σφραγίδες; Και εάν εκλάπη το σώμα του Ιησού, τότε γιατί δεν ετιμωρήθη η φρουρά; Και πώς εξηγείται η ψυχολογική μεταστροφή των Μαθητών, που από δειλοί και τρομοκρατημένοι, μεταβάλλονται σε σθεναρούς και θαρραλέους κήρυκες της Αναστάσεως; Προηγουμένως δίδουν την εικόνα εμπόρου τοποθετήσαντος τα κεφάλαιά του σε πτωχεύσασα εταιρίαν. Τώρα αψηφούν τις απειλές των Φαρισαίων και γίνονται ήρωες. Τι εμεσολάβησε; Ασφαλώς όχι το δήθεν ψέμα περί της Αναστάσεως. Ο Baur, αρνητής και αυτός, δήλωσε: <<Δια την πίστιν των Μαθητών η Ανάσταση του Ιησού Χριστού ήτο αλήθεια βέβαία και αδιάσειστος>>. Κατά τον ιερό Χρυσόστομο: <<Πόθεν αυτοίς (τοις Μαθηταίς) επήλθε προσδικήσαι της οικουμένης περιγενεσθαι, ει μη ειδον τον Χριστον αναστάντα>>(ΕΠΕ τ.18,σελ129 και εξής).Τη θεωρία της κλοπής απέρριψαν ως ανόητον οι πλείστοι των άλλων αρνητών, όπως οι Schmiedel, Meyer, Strauss, Devivier κ.α.



ΠΗΓΗ: <<ΑΝΑΣΤΑΣΙΝ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΑΣΑΜΕΝΟΙ>>

Easter orthodox song_Hristos voskrese