Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

YETZIRAH ΞΑΝΑ 

πηγη theoprovlitos

Ο εργοδότης της γυναίκας μου ανήκει στην κατηγορία των επιχειρηματιών που έχουν, απέκτησαν  ή βρήκαν κάποια κεφάλαια και τα οποία προσπαθουν να επενδύσουν σε διαφορες επιχειρηματικες δραστηριότητες, ανάλογα με το τι τραβάει η εποχή. Άλλοτε επενδυσε σε χρηματιστηριακη εταιρία, άλλοτε σε κατασκευαστική εταιρία κλπ. ανήκων σε ένα κυκλο ανθρωπων του χρήματος που κανει τοποθετήσεις κεφαλαίων. Για να ειμαι δίκαιος πάντως, από όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω η τιμιότητα του δεν αμφισβητείται, με την έννοια του δόγματος "ότι ειναι νόμιμο ειναι και ηθικό".
Την περίοδο που οι τραπεζες ήταν σε άνθιση - και το θυμαμαι πολύ καλά -  σε καποια από τις διαβουλευσεις του με τους οικονομικους αυτους και τραπεζικους κύκλους είχε λεχθεί και το εξής αμίμητο: 
Τα Ελληνικά νοικοκυριά δεν είναι αρκετά χρεωμένα ακόμα. Ο στοχος πρεπει να είναι ο κάθε Έλληνας να ειναι χρεωμένος με 30.000 ευρω!
Τόσο ήταν το μέγεθος της κτηνωδίας - όπου η "αναπτυξη" σχετίστηκε με το τραπεζικό χρέος και η οικονομική εξαρτηση θεωρήθηκε προγραμματικός στόχος από ένα πυρηνα που παρενοχλούσε τον κοσμάκη πέντε φορες την ημέρα για πιστωτικές καρτες και διακοποδάνεια ώστε να καταστησει τον οικονομικό παρασιτισμό επιχειρηματικη δραστηριότητα - που σε μια κριση ειλικρίνειας το ομολόγησε μα καποια ανησυχία.
Τα χρονια περασαν και δεδομενου ότι όταν κατσεις με στραβό το πρωί αλλοιθωρίζεις ο ίδιος επιχειρηματίας, επιρρεασμενος από τους ιδιους επιχειρηματικους και οικονομικούς κυκλους έγινε δραστηριο μελος της νεοσυσταθείσας "Δημιουργίας Ξανά", του διαφημιστή - υπηρετη του μονοπωλειακου συστήματος -  κου Τζήμερου. Εκεινοι οι άθλιοι τυποι που καποτε ήθελαν να χρεώσουν μεχρι και το νεογέννητο με 30.000 ευρω, οι ίδιοι αποφασισαν να δημιουργήσουν ένα κομμα κομμενο και ραμμενο στα μετρα τους.
Βεβαια ο κος Τζημερος δεν προερχεται από παρθενογενεση. Εξαφανισμενα από το διαδίκτυο δημοσιευσευματα τον έφεραν συνεργατη του κου Αβραντίνη του Δημοτικου συνδιασμου Πορτοκαλί, του Στεφανου Μάνου. Απλά ο κος Μανος ανήκει σε ένα κομμα κατ εξοχήν στιγματισμένο ως εκπροσωπόν, να μη πω και αντιπροσωπευον το διεθνες Γερμανοεβραϊκο μασονικό κεφάλαιο και τα συμφροντα του οίκου Ρωτσιλντ στην Ελλαδα αφού και ο ιδιος όπως εχουμε γραψει ανήκει στην Trilateral Commission. Εξ αλλου αυτο ειναι και προφανές αφού όπως και ο ίδιος με καμαρι ισχυρίζεται ειναι εκεινος που ανέθεσε σε Γερμανικες εταιρίες "αναπτυξιακά" εργα με εξωτερικό δανεισμό.

Εξ αλλου και οι υπόλοιπες πολιτικες θεσεις της Δρασης (χωρισμος εκκλησιας-κρατους, Τσαουσεσκικου τυπου κατασχεση της εκκλησιαστικης περιουσιας με στοχο την εν συνεχεια εκποιηση της στο διεθνες κεφαλαιο, νομιμοποιημενη δουλεία, καταστροφή της μικρομεσαίας επιχειρησης για να επελασουν οι πολυεθνικες, διαλυση του κοινωνικου κρατους και ιδιωτικοποίηση των παντων, εξαθλιωση του εργατικου δυναμικού, κατακερματισμός της Ελληνικης επικρατειας, το Εβραιομασονικο σχεδιο ανεξαρτητης Μακεδονιας κλπ) η διαλυση των εθνων και η πολιτισμικη τους γενοκτονια ώστε να μετατραπουν οι παντες σε λοβοτομημενους καταναλωτες με τις ιδιες πολιτισμικες, μεχρι και διατροφικες συνηθειες, ειναι μασονικής έμπνευσης, καμουφλαρισμενες άλλοτε σε Φιλελευθερες και άλλοτε σε αριστερίστικες. Εξ ου και η επι μερους συνεργασία αθλίων παρατρεχαμενων σαν το Ψαριανό, τη Ρεπουση κλπ με τον σκληρο πυρηνα του καπιταλισμου που ειναι τα φιλελευθερα κομματα.
Ο κος Τζημερος εχει σαν στοχο να τονισει την διαπλοκη και τη διαφθορα στο δημοσιο τομεα αποκρυπτοντας εντεχνως οτι το ετερο ποδι της διαπλοκης ειναι ο ιδιωτικός. Και για να ακριβολογουμε, ο ιδιωτικος ήαν εκεινος που σε επίπεδο μεγαλων μιζών διεβρωσε το δημοσιο. Ο εναγκαλισμος των μεγαλοκαρχαριων εργολαβων-εκδοτων με την πολιτκη εξουσια και η ποδηγετηση των μαζων με βαση τα ιδιωτικα τους συμφεροντα νομιζω δεν υποχρεωνει κανεναν στην βασανο της επιχειρηματολογιας. Ολοι ξερουμε τι σημαινει Βαρδινογιαννης, Τεγοπουλος, Μπομπολας, Κοκκαλης, Λαμπρακης κλπ αλλα αυτο που δεν ξερουμε ειναι το πως τα προσωπα αυτα εμφανιστηκαν με αμυθητες περιουσιες εκ του μηδενος. Και όλοι ξερουμε τι σημαινει ιδιωτικά ΜΜΕ.
Διερωτωμαι λοιπον ως τεως διαφημιστης: Αν επικρατήσει το προγραμμα του Μανοτζημερου-Ξαφα-ΔΝΤ με την ιδιωτικοποιηση των παντων και το ξεπουλημα στο διεθνες κεφαλαιο το οποίο θα μας αρμεγει ισοβια, ο κος Τζημερος θα έχει συντεχνιακα οφέλη; Εχουμε μηπως υπ όψιν τα διαφημιστικα κονδύλια που διαθετει καθε χρονο ο ΟΠΑΠ; Τα ΜΜΕ εχουν λογους να προβαλλουν ενα διαφημιστή του οποίου η συντεχνια τους καταθετει κεφάλαια;