Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Λέσχη BILDERBERG-Ποιά εἶναι ἡ ταυτότητά της καί οἱ στόχοι της



ΛΕΣΧΗ BILDERBERG – ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ

ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΑΣΧΙΖΟΥΝ ΟΙ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ», ΤΕΛΙΚΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΟΣΜΟΥ.

 ΠΡΟΪΟΝ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ :Η Ε.Ε.

 ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ :Η παγκόσμια κυβέρνηση.

“Άλλα ο κόσμος σήμερα είναι πιο έτοιμος να βαδίσει προς μια παγκόσμια κυβέρνηση”



“Είμαστε ευγνώμονες στην Ουάσιγκτον Ποστ, στους Νιού Γιορκ Τάιμς, στο Περιοδικό Τάιμ και άλλες μεγάλες εκδόσεις που οι διευθυντές τους συμμετείχαν στις συναντήσεις μας και σεβάστηκαν τις υποσχέσεις τους για εχεμύθεια (δηλ. ολικό 
πληροφοριακό μπλακάουτ των μεγάλων ΜΜΕ).

  Θα ήταν αδύνατον για εμάς να αναπτύξουμε τα σχέδια μας για τον κόσμο εάν είμασταν κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας όλα αυτά τα χρόνια.
Άλλα ο κόσμος σήμερα είναι πιο έτοιμος να βαδίσει προς μια παγκόσμια κυβέρνηση. Η υπερ-εθνική κυριαρχία μιας διανοούμενης ελιτ και διεθνών τραπεζιτών είναι σίγουρα προτιμότερη από τον εθνικό αυτοπροσδιορισμό που δοκιμάστηκε τους προηγούμενους αιώνες” – Ντέιβιντ Ροκφέλερ (5 Ιουνίου 1991 – Σύνοδος Λέσχης Μπιλντερμπεργκ Μπάντεν-Μπάντεν Γερμανία)


      


Περί Λέσχης Bilderberg…
Πηγές (κυρίως): “Λέσχη Μπίλντερμπεργκ και Τριμερής Επιτροπή”, Ν. Κανακάρη, “Λέσχη Μπίλντερμπεργκ. Χειραγωγοί και μαριονέτες”, Κλεάνθη Γρίβα, “Προς μία παγκόσμια δικτατορία”, Gary Kah και από την πολύ καλή σειρά DVD “Μυστικές Εταιρίες, Τα σκοτεινά μονοπάτια της εξουσίας”, το 4o DVD.
Το όνομά της η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ το πήρε από το ξενοδοχείο Bilderberg στο Oostrebeek της Ολλανδίας, διότι εκεί έγινε στα 1954 η πρώτη συνάντηση της οργάνωσης. Όπως σωστά έχει ειπωθεί, μετά τις 31 Μαΐου 1954, ο κόσμος δεν θα ήταν ποτέ πια ο ίδιος..

Ιδρυτής ήταν ο Γιόζεφ Ρέτινγκερ, (φωτο), (188-1960), Πολωνός μετανάστης με σοσιαλδημοκρατικές ιδέες. Ο Ρέτινγκερ υπήρξε μία αμφιλεγόμενη και αινιγματική προσωπικότητα με ισχυρές γνωριμίες και διασυνδέσεις, ο οποίος οραματιζόταν την δημιουργία των βάσεων της παγκοσμιοποίησης. Μέσα στα πλαίσια αυτών των οραμάτων είχε παίξει ρόλο – κλειδί στην οικονομική συνεργασία ΗΠΑ – Μεξικού κατά την δεκαετία του 1920, ενώ στην Ευρώπη ήταν πρωτεργάτης του ευρωπαϊκού Κινήματος που οδήγησε στη δημιουργία του Συμβουλίου της Ευρώπης το 1949.

Το 1952 έπεισε τον φίλο του Ολλανδό πρίγκιπα Βερνάρδο για την αναγκαιότητα δημιουργίας μιας διεθνούς κλειστής λέσχης, που θα λειτουργούσε ως μία χαμηλών τόνων «δεξαμενής σκέψης» (“think tank”), προτείνοντας λύσεις στα διεθνή προβλήματα και προβλέποντας (ή διαμορφώνοντας;) τις μελλοντικές εξελίξεις.
Ο πρίγκιπας της Ολλανδίας Βερνάρδος, (1911- 2004), του οποίου η οικογένεια είναι κύριος μέτοχος της εταιρίας πετρελαίου Royal Dutch Shell Oil Company και ιδρυτής της οργάνωσης WWF (World Wildlife Fund-Παγκόσμιο Ταμείο για την Άγρια Ζωή), υπήρξε ενεργό μέλος των SS, (της ειδικής ομάδας Reiter SS).
Παραιτήθηκε το 1976 μετά την εμπλοκή του στο σκάνδαλο Λόκχιντ, (όπου αποκαλύφθηκε ότι η αμερικανική αεροδιαστημική βιομηχανία «Λόκχιντ», είχε διαθέσει τουλάχιστον 22 εκατομμύρια δολάρια, για δωροδοκίες υψηλά ισταμένων προσώπων σε κράτη στα οποία προωθούσε τα προϊόντα της. Το σκάνδαλο άγγιξε την Ολλανδία, τη Σουηδία, την Ιαπωνία, την Τουρκία, την Ιταλία και το Μεξικό).
Το ναζιστικό παρελθόν του πρίγκιπα δεν σταμάτησε την Λέσχη από το να λαμβάνει την υποστήριξη από τους σοσιαλδημοκράτες ή της Τράπεζας Ρότσιλντ ή των Ροκφέλερ, εβραϊκής καταγωγής και των δύο…

Άλλοι αρχικοί χρηματοδότες ήταν οι Ουόλενμπεργκ ιδιοκτήτες της Ηλεκτρολούξ και της Έρικσον στην Σουηδία.

Επιβεβαιώνεται πως για την λήψη αποφάσεων με διεθνές αντίκτυπο η ιδεολογία δεν παίζει κανένα ρόλο.
Η λέσχη αποτελείται από 120 περίπου εκλεκτά ισχυρά άτομα μέλη του ΝΑΤΟ. Η ηγεσία της είναι στενά συνδεδεμένη με την ηγεσία του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων (ΣΕΥ – CFR) και ίσως θα ήταν καλλίτερα να την κατατάσσουμε σαν αδελφή οργάνωση του ΣΕΥ.

H «Λέσχη» είναι οργανωμένη πυραμιδικά σε τρία επίπεδα, με τρόπο ώστε όλη η εξουσία να εκπορεύεται από και να επικεντρώνεται στην κορυφή της πυραμίδας:

1) Επίπεδο πρώτο: Στην κορυφή της οργανωτικής πυραμίδας βρίσκεται η Συμβουλευτική Επιτροπή ή «Εσωτερικός Κύκλος» (που αντιστοιχεί με το «Πολιτικό Γραφείο» των Κομμουνιστικών Κομμάτων). Αποτελείται από τους αυτοδιορισμένους εκπροσώπους ορισμένων οικονομικών αυτοκρατοριών, από τους οποίους επιλέγονται τα μέλη του δεύτερου οργανωτικού επιπέδου (της Διοικητικής ή Διαχειριστικής Επιτροπής ή «Εξωτερικού Κύκλου»).
Το 2002, ο Εσωτερικός Κύκλος απαρτίζονταν από τους:
Giovanni Agnelli (ΙΤΑΛΙΑ), Eric Roll of Ipsden (ΗΝ. ΒΑΣΙΛΕΙΟ), David Rockefeller (ΗΠΑ), Otto Wolff von Amerongen (ΓΕΡΜΑΝΙΑ).

2) Επίπεδο δεύτερο: Αμέσως μετά, βρίσκεται η Διοικητική ή Διαχειριστική Επιτροπή ή «Εξωτερικός Κύκλος» (που αντιστοιχεί με την «Κεντρική Επιτροπή» των Κομμουνιστικών Κομμάτων). Τα μέλη της επιλέγονται από τον «Εσωτερικό Κύκλο».
Το 2002, τα μέλη της «Διαχειριστικής Επιτροπής» ανέρχονταν σε 35 (στα οποία περιλαμβάνονται και τα 4 μέλη της «Συμβουλευτικής Επιτροπής») και προέρχονταν από τις εξής χώρες:
ΗΠΑ: 8, Αυστρία:1, Καναδάς:1, Γερμανία:4, Βέλγιο:1, Νορβηγία:1, Ην. Βασίλειο:3, Δανία:1, Ολλανδία:1, Ιταλία:3, ΕΛΛΑΔΑ:1, Πορτογαλία:1, Γαλλία:2, Ιρλανδία:1, Σουηδία:1, Ελβετία:2, Ισπανία:1, Τουρκία:1, Φινλανδία:1.
Οι μόνοι Έλληνες που συμμετείχαν στη «Διαχειριστική Επιτροπή» της Bilderberg είναι οι: Κώστας Καρράς, πρόεδρος της εταιρείας Πόρτο Καρράς, και Γεώργιος Δαβίδ, πρόεδρος της εταιρείας Coca-Cola.

3) Επίπεδο τρίτο: Στη βάση της οργανωτικής κλίμακας βρίσκονται οι «Προσκαλεσμένοι» στις ετήσιες συνόδους της Λέσχης, οι οποίοι επιλέγονται από την «Διαχειριστική Επιτροπή», ανάλογα με τις σκοπιμότητες που πρέπει να εξυπηρετηθούν σε κάθε χρονική στιγμή σε διάφορες χώρες.
Οι «προσκαλεσμένοι» (που αντιστοιχούν με την «Οργάνωση Βάσης» των Κομμουνιστικών Κομμάτων):
• Αναλαμβάνουν να «διαχύσουν» τον προσανατολισμό και τις αποφάσεις της Bilderberg στο πολιτικό και οικονομικό τους περιβάλλον και στην κοινή γνώμη της χώρας τους, και
• Διαθέτουν επιρροή ή παίζουν ή προορίζονται να παίξουν κάποιο σημαντικό ρόλο στις χώρες από τις οποίες προέρχονται.
Το τρίτο και τέταρτο άρθρο του επίσημου καταστατικού της Λέσχης απαγορεύουν την παρουσία μη προσκεκλημένων προσώπων και καθιστούν σαφές ότι οι συζητήσεις που διεξάγονται είναι αυστηρά μη ανακοινώσιμες.
Το BBC με την ευκαιρία της συνόδου στις Βερσαλλίες, στο Παρίσι, το 2003 είχε κάνει την ερώτηση«Αν οι συμμετέχοντες πραγματικά συζητούν για τον καλό της ανθρωπότητας, γιατί δεν το δημοσιοποιούν;»…:
Ιδρυθείσα από τα μεγαλύτερα παγκόσμια ιδρύματα, συμπεριλαμβανομένων των ιδρυμάτων Ροκφέλλερ και Φορντ, ο άμεσος στόχος της Λέσχης ήταν να περιφερειοποιήσει την Ευρώπη. Ο στόχος αυτός απεκαλύφθη από τον Τζιοβάννι Ανιέλλι, τον ιδιοκτήτη της FIAT που ήταν ένας από τους αρχηγούς της Μπίλντερμπεργκ. Ο Ανιέλλι δήλωσε: «Η ένωση της Ευρώπης είναι ο στόχος μας και εκεί που οι πολιτικοί απέτυχαν εμείς οι βιομήχανοι ελπίζουμε να πετύχουμε».

Ο Τζωρτζ Μακγκί πρώην πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Δυτική Γερμανία απεκάλυψε πως: «η σύνοδος της Ρώμης που δημιούργησε την Κοινή Αγορά ανετράφη στις συναντήσεις των Μπιλντερμπέργκερς».

Με άλλα λόγια η σημερινή Ευρωπαϊκή Ένωση είναι προϊόν της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ (βλέπε προηγούμενο αναλυτικό άρθρο ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ).
Ο απώτερος στόχος των Μπιλντερμπέργκερς, όπως και όλων των «αδελφών» οργανώσεων (Σ.Ε.Υ., Λέσχη της Ρώμης και Τριμερής Επιτροπή – βλέπε άρθρο του 2001, για τις “λέσχες της Παγκόσμιας Τάξης” στο ΒΗΜΑ) είναι η ίδρυση μιας Παγκόσμιας κυβέρνησης.
Την φιλοσοφία αυτή των Μπιλνερμπέργκερς την εξήγησε καθαρά ο πρώτος πρόεδρός τους, πρίγκηπας της Ολλανδίας Βερνάρδος, ο οποίος έγραψε: “Η μεγαλύτερη δυσκολία μας βρίσκεται εδώ. Οι κυβερνήσεις των ελεύθερων εθνών εκλέγονται από τον λαό και αν πράξουν κάτι που δεν αρέσει στον λαό ανατρέπονται. Είναι δύσκολο να επανεκπαιδευτεί ο λαός που ετράφη με τον εθνικισμό στην ιδέα της απόρριψης της κυριαρχίας τους για χάρη ενός υπερεθνικού σώματος… Αυτή είναι η τραγωδία”. 
ΠΗΓΗ: http://redskywarning.blogspot.com

Θά τήν πάρουμε τήν Πόλη!


    ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ! 

Ο Γέρων Παΐσιος ο Αγιορείτης αποκαλύπτει στον κ. Ανέστη Μαυροκέφαλο.

Καθώς η καταγωγή μας είναι απ’ την Καππαδοκία και η μία γιαγιά μας κατάγεται απ’ το χωριό του Γέροντα, απ’ τα Φάρασα, ενώ η άλλη απ’ την Καισάρεια, έχουμε κοινές ρίζες με το Γέροντα, και επειδή εκείνα τα μέρη μας πονάνε ιδιαίτερα τώρα που είναι σε ξένα χέρια, ρωτούσα συνέχεια το Γέροντα για την Τουρκία, τι θα γίνει με τον Ελληνισμό και άλλα σχετικά.
Κάποτε, είχα πάει στο Γέροντα με ένα φίλο μου και εκεί συναντήσαμε μία παρέα από πέντε παιδιά. Τότε, ρώτησα το Γέροντα ποιές προέβλεπε να είναι οι εξελίξεις σχετικά με την Τουρκία.
 
“Γέροντα, του λέω, “απ’ την Αλεξανδρούπολη είμαστε. Μήπως μας πιάσει η μπόρα κατά κει;”

Μου απαντά:
“Κοίταξε να δεις. Οι Τούρκοι δε θα μπουν στην Αλεξανδρούπολη. Θα κάνουν μόνο μία πρόκληση στην Ελλάδα, που θα έχει σχέση με την αιγιαλίτιδα ζώνη. Και εμάς θα μας πιάσει πείνα. Θα πεινάσει η Ελλάδα. 
Και επειδή θα κρατήσει αυτή η μπόρα κάποιο διάστημα, μήνες θα είναι, “θα πούμε το ψωμί ψωμάκι”.
Μετά ρωτάω:
“Γέροντα, πως θα καταλάβω εγώ ότι θα είμαστε κοντά στον πόλεμο;” “Όταν”, λέει, “θα ακούσεις την τηλεόραση να γίνεται θέμα για τα μίλια, για την επέκταση των μιλίων (της αιγιαλίτιδας ζώνης) από 6 σε 12 μίλια, τότε από πίσω έρχεται ο πόλεμος…
τού λέγω: “Και ποια κράτη θα συμμετέχουν;” 
“Κοίταξε, μετά την πρόκληση των Τούρκων, θα κατεβούν οι Ρώσοι στα Στενά. Όχι για να βοηθήσουν εμάς. Αυτοί θα έχουν άλλα συμφέροντα. Αλλά, χωρίς να το θέλουν, θα βοηθάνε εμάς. Τότε, οι Τούρκοι για να υπερασπισθούν τα Στενά, που είναι στρατηγικής σημασίας, θα συγκεντρώσουν εκεί και άλλα στρατεύματα. Παράλληλα δε, θα αποσύρουν δυνάμεις από καταληφθέντα εδάφη.
 
Όμως, θα δουν τότε τα άλλα κράτη της Ευρώπης, συγκεκριμένα η Αγγλία, η Γαλλία, η Ιταλία και άλλα έξι-εφτά κράτη της ΕΟΚ, ότι η Ρωσία θα αρπάξει μέρη, οπότε θα πουν: “Δεν πάμε κι εμείς εκεί πέρα, μήπως πάρουμε κανένα κομμάτι;” Όλοι, όμως, θα κυνηγούν τη μερίδα του λέοντος. Έτσι, θα μπουν και οι Ευρωπαίοι στον πόλεμο”.
Σ’ αυτό το σημείο ρωτάω: 
“Εμείς, τι θα κάνουμε; Ο ελληνικός στρατός θα πάρει μέρος σ’ αυτόν τον πόλεμο;” 
“Όχι” λέει. “Θα βγάλει η κυβέρνηση απόφαση να μη στείλει στρατό. Θα κρατήσει στρατό μόνο στα σύνορα. Και θα είναι μεγάλη ευλογία που δε θα πάρει μέρος. Γιατί, όποιος πάρει μέρος σ’ αυτόν τον πόλεμο, χάθηκε…
 
Τότε, επειδή στην Ελλάδα ο κόσμος θα φοβηθεί, πολλοί θα στραφούν προς την Εκκλησία, προς το Θεό, και θα μετανοήσουν. Γι’ αυτό, επειδή θα υπάρξει μετάνοια, δε θα πάθουμε κακό οι Έλληνες. Ο Θεός θα λυπηθεί την Ελλάδα, επειδή ο κόσμος θα στραφεί προς την Εκκλησία, προς το μοναχισμό και θα αρχίσουν να προσεύχονται. Και θα βαπτισθούν πολλοί Τούρκοι.
Τότε, ο βασιλιάς Κωνσταντίνος θα συμβάλει ως μεσάζοντας, να δοθεί η Πόλη στην Ελλάδα. Είναι ευλαβής, είναι καλός”.
“Γέροντα”, τον ρωτάω μετά, “την Πόλη θα την δώσουν σ’ εμάς;”
“Θα την δώσουν σε μας, όχι επειδή θα το θέλουν, αλλά επειδή αυτή η λύση θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα των ξένων. Τότε θα το καταλάβουν αυτό. 
Αυτά που σου λέω, μην τα πεις σε κανένα. Θα σε βγάλουν τρελό. Γιατί δεν είναι ώριμες οι συγκυρίες ακόμα. Τότε θα το καταλάβεις.”
Αυτή η συζήτηση με το Γέροντα έγινε το 1991, όταν υπηρετούσα στο στρατό.
‘Αλλη φορά, ο Γέροντας είπε:
“Η διοίκηση της Πόλης, από μας, θα είναι και στρατιωτική και πολιτική”.
Γνώρισα και τρεις αξιωματικούς που είχαν πάει στο Γέροντα. Απ’ τους τρεις αξιωματικούς ο ένας έλεγε: “Μόνο σε μένα ο Γέροντας είπε πως θα είμαι διοικητής στρατιωτικού τμήματος στην Πόλη. Στους άλλους δεν ανέφερε τίποτε”.

Κάποια άλλη παρέα είχε πάει στο Γέροντα. Ένας απ’ αυτούς σπούδαζε πολιτικός μηχανικός στο Πολυτεχνείο της Ξάνθης. Σε μια στιγμή, γυρίζει ο Γέροντας, τον δείχνει με το δάκτυλο (αυτός, σημειωτέον πήγαινε στο Γέροντα για πρώτη φορά ), και του λέει:
 
“Εσύ, σαν πολιτικός μηχανικός, θα συμβάλεις στην ανοικοδόμηση της Πόλης, γιατί η Πόλη θα ανοικοδομηθή απ’ την αρχή”. Γύρισε και τον έδειξε με το δάκτυλο μπροστά σε όλους. Το παιδί, τότε, ήταν φοιτητής.
 
Μετά, ο Γέροντας γυρίζει σε μένα και λέει: “Κι εσύ, Ανέστη, θα πας στην Πόλη. Κι εσείς οι δύο-έδειξε εμένα και τον φίλο μου-θα πάτε στην Πόλη, αλλά για άλλο σκοπό”. Δε μου τον φανέρωσε το σκοπό. Μετά απ’ αυτό, μου μπήκε η επιθυμία να μάθω τουρκικά.
Μια άλλη φορά που είχε πάει στο κελί του Γέροντα, έτυχε να είναι μέσα ένας πρώην μουσουλμάνος από τη Θράκη. Τον πιάνω και του λέω:
“Εσύ πως συνέβη και ήλθες εδώ, στο Γέροντα;” Σταύρο τον έλεγαν. 
“Άσε”, λέει, “κάτσε να σου πω… 
Ο Γέροντας, μας έκανε ένα πολύ μεγάλο θαύμα και πίστεψε όλη η οικογένειά μου. Μετά ήλθε στο χωριό και φρόντισε να βαπτισθούμε”.
Και σε άλλη επίσκεψη μας στην Παναγούδα, ήταν παρών και ο μουσουλμάνος που βαφτίσθηκε, ο Σταύρος. Τότε, πάλι μας ανέφερε ο Γέροντας για τα γεγονότα, πως θα εξελιχθούν με την Κωνσταντινούπολη. Και όταν έφθασε στο σημείο που θα πονέσει η Ελλάδα και είπε ότι, εμάς, θα μας αγγίξει η πείνα, λέει ο κύριος Σταύρος:
“Γέροντα, να κρατήσω ένα σακί αλεύρι για να μπορέσω ν’ αντιμετωπίσω εκείνη την περίοδο και να μην πεινάσουν τα παιδιά;” “Όχι”, του λέει, “μην παίρνεις, γιατί ο γείτονάς σου θα έχει αλεύρι και θα σου δώσει”!
Δηλαδή, προείδε ο Γέροντας ποιός θα βοηθήσει τον κύριο Σταύρο στην περίοδο της πείνας. Εκείνος φυσικά θα ζει σε χωριό. Τώρα, εμείς που ζούμε στις πόλεις, θα πούμε το ψωμί ψωμάκι. Γι’ αυτό, άλλη φορά, ο Γέροντας έλεγε:
“Να έχετε ένα κτηματάκι και λίγο να το καλλιεργείτε. Κοντά σε σας, θα βοηθήσετε και κάποιον που δεν θα έχει”.
πηγή: www.freemonks.gr
 http://www.kivotoshelp.gr

Μεσογαίας Νικόλαος: «Δύο λέξεις για το σωματίδιο του Θεού»

mesogaias
Πολύς λόγος τις τελευταίες μέρες για το πεδίο higgs και το μποζόνιό του, που ο Leon Lederman ονόμασε «σωματίδιο του Θεού» για την καλύτερη κυκλοφορία του βιβλίου του:  «The God Particle: If the Universe Is the Answer, What Is the Question?».
Τελικά, φαίνεται ότι συχνά και οι μεγάλοι επιστήμονες παίζουν αυθαίρετα με τις λέξεις, εκφράζονται υποκειμενικά για τον Θεό ή, όπως ο πολύς Stephen Hawking, που πίστευε στη μη ύπαρξη του περίφημου σωματιδίου, μπορεί να  διαψεύδονται.

Όλα δείχνουν ότι η γνώση μας είναι περιορισμένη, δυσανάλογα μεγάλη προς την αλαζονεία μας, που δεν έχει όρια. 
Και ότι ο χαρακτηρισμός  «σωματίδιο του Θεού» θα ταίριαζε μάλλον στο φωτόνιο, για το οποίο μίλησε ο Ίδιος ο Θεός, όταν είπε: «γενηθήτω φῶς∙ καὶ ἐγένετο φῶς».  

Στην όλη προβληματική των ημερών θεωρούμε ότι αξίζει τον κόπο μια ματιά στο άρθρο του καθηγητή της Θεωρητικής Φυσικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Γεωργίου Γούναρη που ακολουθεί.

ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΠΕΙ.....

alt Να πονάς, αλλά να μην καταβάλλεσαι.

Να πονάς, αλλά να μην παραφέρεσαι.

Να πονάς, αλλά να μην μεμψιμοιρείς.

Να πονάς, αλλά να μην γκρινιάζεις.

Να πονάς, αλλά να μην γίνεσαι αντικοινωνικός.

Να πονάς, αλλά να μην γίνεσαι πρόβλημα στο περιβάλλον σου.

Jonathan Jackson: Ευχαριστώ τους Αγιορείτες Μοναχούς



«Ευχαριστώ τους Αγιορείτες που προσεύχονται για τον κόσμο» είπε ο Jonathan Jackson κατά την απονομή των βραβείων Emmy

Στο παρακάτω βίντεο -κατά την απονομή των βραβείων Έμμυ-θα τον δείτε να κάνει τον σταυρό του,να μιλάει για την πίστη του και μεταξύ άλλων να ευχαριστεί τους μοναχούς του Αγίου Όρους που προσευχονται για τον κόσμο


 Είναι αλήθεια συναρπαστικό να βλέπεις ανθρώπους διαφορετικής κουλτούρας και τρόπου ζωής να βρίσκουν στην Ορθοδοξία έναν κοινό παρανομαστή.Όταν οι άνθρωποι αναζητούν τον Χριστό με ανοιχτή καρδιά και ταπείνωση,Εκείνος τους οδηγεί στην Αλήθεια.
 
Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε η είδηση ότι ο γνωστός ηθοποιός Jonathan Jackson ΕΔΩ  και ΕΔΩ(κάτοχος βραβείων Emmy,πρωταγωνιστής πολλών ταινιών,ο οποίος έγινε γνωστός από τον ρόλο του Λάkι στο σήριαλ General Hospital),ασπάστηκε την Ορθοδοξία μαζί με την οικογένειά του-τώρα είναι κατηχούμενοι-και πρόκειται να βαπτιστεί το Μέγα Σάββατο.
Μπορείτε να ακούσετε μία συνέντευξή του στο ancientfaith.com/podcasts 



Μεταξύ άλλων, στην ερώτηση «Τι μήνυμα θέλεις να στείλεις στους φανς σου για την Ορθόδοξη πίστη»απάντησε:

«Θα ήθελα να είμαι με την μεριά εκείνη που προτιμάει τα λίγα λόγια και δίνει περισσότερη βάση στην προσευχή.Νομίζω ότι είναι το πιο ωραίο πράγμα που μπορείς να νοιώσεις.

Ο Θεός αγάπησε τόσο πολύ τον κόσμο που έδωσε τον μονογενή Του Υιό για να σώσει όλη τη δημιουργία.

Αν κάποιος πλησιάζει τον Θεό,τότε εκεί είναι το τέλειο σπίτι.Αν προέρχεσαι από διαφορετική νοοτροπία ή παράδοση κάποιες φορές είναι δύσκολο αλλά είναι μία ευλογία να κάνεις την υπέρβαση»
πηγή και εδώ

Αριστοτέλη Ωνάση




Η "πρόβλεψη" του Έλληνα Αριστοτέλη Ωνάση που πρέπει να διαβάσουν όλοι οι Έλληνες!

Θα έρθει αυτή η μέρα.... κοντεύει!!