Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Έρχεται η Αυτοκρατορία του Αντίχριστου



Πολλοί φοβούνται ότι ζούμε στις έσχατες ημέρες, και ότι το “βδέλυγμα της ερημώσεως” ο “υιός της ανομίας” ο περιβόητος Αντίχριστος είναι προ των πυλών, αυτό βασίζεται σε διάφορα σημεία των καιρών.
Μπορούμε να μιλήσουμε για τσιπάκια, Παγκοσμιοποίηση,πολέμους, κυριαρχία του Μαμωνά, δλαδή του “φανταστικού” χρήματος, και άλλα πράγματα που δείχνουν την προσπάθεια δημιουργίας μιας Παγκόσμιας Δικτατορίας, αφού οι δημοκρατίες στην πράξη καταλύονται από τις αγορές, σχεδόν σε όλο τον πλανήτη. Όποιος αμφιβάλλει ας δει την χώρα μας.
Το μέγιστο όμως σημείο είναι ότι οδεύουμε στην “ολοκλήρωση της Αποστασίας από τον Θεό”. Τα ήθη έχουν συντριφτεί, οι οικογένειες έχουν διαλυθεί, οι θεσμοί του Έθνους, της Δικαιοσύνης, τρεκλίζουν, οι θρησκείες πριονίζονται, δηλαδή η Αποστασία είναι προ των πυλών! Δεν έχει να κάνει αποκλειστικά με τον Χριστιανισμό μιας που ο Θεός εκπροσωπεί όλες τις Αξίες που κάνουν την ζωή ευάρεστη. Από αυτές τις Αξίες ο άνθρωπος έχει αποκοπεί.
Τώρα βρισκόμαστε υπό πρωτοφανή οικονομική κρίση, και όποιος εξασφαλίσει ένα πιάτο φαγητό στον κόσμο εύκολα θα κυριαρχήσει, όπως έλεγε κάποιος Αγιος ” ο διάβολος θα πιάσει τον άνθρωπο από την γαστέρα (στομάχι)”.
Το παρακάτω βίντεο δείχνει μια άποψη πως ο Αντίχριστος θα μπορούσε σύντομα να επιβληθεί στον κόσμο, με σχετική άνεση,είναι μια άποψη που πρέπει να ληφθεί υπόψιν, άλλωστε οι καιροί είναι όντως ΠΑΜΠΟΝΗΡΟΙ.
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου