Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ. ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

    


πίστη στο Θεό

Κάποτε ένας ναυτικός βρέθηκε ναυαγός σ΄ένα ακατοίκητο τροπικό νησί μόνος κι έρημος. Με πολλούς κόπους, χωρίς εργαλεία εργαζόμενος μόνο με τα χέρια του κατάφερε να φτιάξει μια ξύλινη καλύβα για να μπορέσει να προστατευτεί κατά την περίοδο των βροχών.

Πράγματι είχε μόλις τελειώσει την καλύβα οταν άρχισε να βρέχει ασταμάτητα. Όμως την δεύτερη κιόλας μέρα ένας κεραυνός εκαψε την καλύβα του και την έκανε στάχτη. Ο ναυαγός, που πρώτα δόξαζε το Θεό για τη σωτηρία του ξέσπασε σε δάκρυα.

“Γιατί Θεέ μου”, άρχισε να λέει και να παραπονιέται για την καταστροφή ενώ η απελπισία πλημμύριζε την καρδιά του ακουσε από το πέλαγος το σφύριγμα ενός μεγάλου πλοίου.

Σε λίγο μια βάρκα ήταν στην παραλία.
“Πως με βρήκατε σε τούτη την ερημιά”; τους ρώτησε.
“Είδαμε, του είπαν, το σινιάλο του καπνού απ’ την φωτιά που άναψες”!

Όταν βλέπεις τα όνειρα, τις επιδιώξεις και τα έργα σου κάποιες φορές να γίνονται στάχτη κι αποκαΐδια, μην απελπίζεσαι.
Περίμενε και θα προβάλει ανέλπιστα το υπερωκεάνιο του Θεού.
Γιατί στ΄ αλήθεια:
“Τοις αγαπώσι τον Θεόν πάντα συνεργεί εις αγαθόν” (Ρωμ. 8, 28).

πηγη votegreece.gr

Γ.ΕΦΡΑΙΜ ΑΡΙΖΟΝΑΣ-Η ΑΜΑΡΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΔΕΙΝΑ


ΠΡΟΣΟΧΗ ! Η πιο σοκαριστική φωτογραφία που έχετε δει ! Μήπως ξυπνήσουν μερικοί !

 



     
1Γερμανόφωνη ισλαμική ιστοσελίδα: “Όποιος προσβάλλει το Ισλάμ πρέπει να θανατώνονται!”
Βάναυση δίωξη Χριστιανών στην Νιγηρία, η χειρότερη μορφή βίας, θρησκευτικού πολέμου σε εξέλιξη στην Νιγηρία. Τα δυτικά ΜΜΕ και φυσικά τα πουλημένα Ελληνικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης δεν θα αφιερώσουν ούτε ένα δευτερόλεπτο τηλεοπτικού χρόνου για να δείξουν την σφαγή και το κάψιμο των Χριστιανικών Εκκλησιών αλλά και των Χριστιανών στην Νιγηρία από τους προστατευόμενους τους Μουσουλμάνους που κατά χιλιάδες έχουν κατακλύσει την Ελλάδα και τυγχάνουν την προστασία των αφεντικών τους.
Ξύπνα κατακαημένε Έλληνα και κοίτα τι παθαίνουν οι αδελφοί Χριστιανοί γιατι παρόμοιες εικόνες θα δεις σύντομα και στην Ελλάδα μας, εκατοντάδες καμμένα πτώματα να κοίτωνται στις πλατείες των χωριών μας.
Αυτό είναι το αυγό του φιδιού και όχι αυτό που σας παραμυθιάζουν οι πουλημένοι δημοσιογράφοι του συστήματος που μας έφτασε σήμερα εδώ.
Με λύπη εύχομαι να δουν τα παιδιά τους έτσι καμμένα και πεταμένα στο χώμα για να ξυπνήσουν τουλάχιστο οι υπόλοιποι, αυτοί που κρύβουν την Ελλάδα μέσα τους.
1