Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ὅ,τι καλό κάνουμε, γίνεται ἀπό τήν Χάρη τοῦ Θεοῦ
Ἅγιος Ἰωάννης ὁ Χρυσόστομος
http://4.bp.blogspot.com/-fh6-PKUM6kg/UoKMS_SLI8I/AAAAAAAACGM/qCNO38Fmxr0/s1600/agios-ioannis-o-xrusostomos-peri-proseuhis.jpg
ταν κατροθώσεις κάτι τό θαυμαστό,
νά μήν τό ἀποδώσεις στόν ἑαυτό σου, 
ἀλλά στή δύναμη τοῦ Θεοῦ.
 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhRtjPYg0eGaUc3JrJgPOsJzB4JJXUEQ93O7-MsynBv5xVnX8X3awk46ND0WkQlcJVraMTFxDyel3gzpOYBQGGywB27XilMzFefGFJVm2PrlI1T6LjiMqJNDGLxXYrMEMx6yYM5rB_4dY4f/s1600/no+man+should+lose+nothing+by+his+faith.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj1_jfJU91Cfd89IsiAr2PNENCNPc9iqXG_WRqmXE3H2bxXX0k6CzDkS8XnbweR1_fsAOYSGcx9KuAhAQHveX_LAYLYSyVev1uzb8NjaA7B26t2PUgB-PYHxrvGmAfMXdwvOFbWrCzpo4RV/s1600/%25CF%2580%25CF%2581%25CE%25BF%25CF%2583%25CE%25B5%25CF%2585%25CF%2587%25CE%25AE.jpg

Ρωσίδα αθλήτρια δείχνει κάθε στιγμή την πίστη της προς τον Θεό

Ρωσίδα-αθλήτρια-δείχνει-κάθε-στιγμή-την-πίστη-της-προς-τον-ΘεόΗ εικόνα και μόνο της Ρωσίδας αθλήτριας που κάνει ευλαβικά τον Σταυρό της πριν ξεκινήσει την προσπάθειά της αποτελεί ένα μόνο μικρό παράδειγμα των αλλαγών που έχουν συντελεστεί στη χώρα από τη στιγμή που φιλοξένησε για τελευταία φορά τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Η Elena Nikitina, 21 ετών, έκανε τον Σταυρό της προτού ξεκινήσει την τέταρτη και τελευταία κούρσα της στο απαιτητικό άθλημα skeleton στο Ολυμπιακό Κέντρο Sanki την Παρασκευή το απόγευμα. Η ρωσίδα αθλήτρια κατάφερε τελικώς να κερδίσει το χάλκινο μετάλλιο.

Το πρόβλημα της φόρτωσης λύθηκε για τα RFID-chips: η θερμοκρασία του σώματος θα φορτίζει την μπαταρία του

rfidΤο πρόβλημα της φόρτωσης λύθηκε για τα RFID-chips: η θερμοκρασία του σώματος θα φορτίζει την μπαταρία του. Το Google Glas, θα διαβάζει το πρόσωπο σας και θα ξέρει τι ακριβώς θα θέλατε.
Το αγγλικό κρατικό κανάλι BBC δημοσίευσε ενα αρθρο με τον τίτλο: Γιατί χρειάζομαι το τσιπαρισμα; Σύμφωνα με το κανάλι το τσιπ θα σας λύσει όλα τα σύγχρονα προβλήματα. Όπως την προστασία της ηλεκτρονικής σας ταυτότητας όταν πληρώνετε τους νταβατζηδες για την προστασία των χρημάτων σας, να μην χάσετε τα παιδιά σας (παλιό αλλα πάντα ισχυρό επιχείρημα για τους γονείς) κτλ.

Ποια είναι τα 23 τάγματα των τελωνίων; Μια θαυμαστή εμπειρία για τον τελωνισμό της ψυχής

Ποια είναι τα 23 τάγματα των τελωνίωνΤα 23 Τελώνια είναι 23 έλεγχοι που υφίσταται η ψυχή του ανθρώπου μετά το θάνατό του για συγκεκριμένα αμαρτήματα.Σε κάθε έλεγχο εξετάζετε η ψυχή για ένα συγκεκριμένο αμάρτημα. Αν δεν έχει υποπέσει σ’ αυτό το αμάρτημα προχωρά στο επόμενο τελώνιο και αν κατορθώσει και περάσει και το εικοστό τρίτο τελώνιο φτάνει μπροστά στην Πύλη του Παραδείσου.

Αν όμως έχει υποπέσει σ’ αυτό το αμάρτημα, τότε τα τελώνια αυτού του ελέγχου την αρπάζουν και την οδηγούν στο σκοτεινό Άδη, όπου περιμένει την Τελική Κρίση στη Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου, για να οδηγηθεί τελικά στην Κόλαση. 

1. το τελώνιο της κακολογίας
2. το τελώνιο της ύβρης
3. το τελώνιο του φθόνου
4. το τελώνιο του ψέματος
5. το τελώνιο του θυμού και της οργής
6. το τελώνιο της υπερηφάνειας
7. το τελώνιο της βλασφημίας
8. το τελώνιο της φλυαρίας και της ανοησίας
9. το τελώνιο του τόκου και του δόλου
10. το τελώνιο της τεμπελιάς και του ύπνου
11. το τελώνιο της φιλαργυρίας
12. το τελώνιο της μέθης
13. το τελώνιο της μνησικακίας
14. το τελώνιο της μαγείας και της μαντείας
15. το τελώνιο της λαιμαργίας
16. το τελώνιο της ειδωλολατρίας
17. το τελώνιο της ομοφυλοφιλίας
18. το τελώνιο της φιλαρέσκειας
19. το τελώνιο της μοιχείας
20. το τελώνιο του φόνου
21. το τελώνιο της κλεψιάς
22. το τελώνιο της πορνείας
23. το τελώνιο της ασπλαχνίας

Ας δούμε αναλυτικά πως περιγράφεται ο δρόμος για την Πύλη του Παραδείσου μέσα από την οπτασία του μοναχού Γρηγορίου…

Με μόλις 9.90 ευρώ μπορείτε να πάρετε το διάβολο σπίτι σας!!


 Θέλετε να βάλετε τον διάβολο σπίτι σας και δεν ξέρετε πώς; Θέλετε τα παιδιά σας αλλά και εσείς οι ίδιοι να εντρυφήσετε  στα μυστικά της μαγείας και ότι έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα σας φαίνεται ξεπερασμένο;;

Τη λύση έρχεται να δώσει τo «Wonderbook: Το Βιβλίο με τα Ξόρκια» που «ζωντανεύει» ενώ διαβάζετε, και σας επιτρέπει να κάνετε τα ξόρκια σας μέσω του χειριστηρίου PlayStation®Move, το οποίο μεταμορφώνεται σε μαγικό ραβδί.

Άραγε γνωρίζετε όλοι εσείς οι «αθώοι», οι «μοντέρνοι» και οι «εκσυγχρονιστές» τι ακριβώς είναι η μαγεία; Τι ακριβώς κάνουν τα ξόρκια; Και πόσο βλαβερά είναι ακόμη και τα παιχνίδια που θα σπεύσετε να αγοράσετε για να κάνετε την «μητέρα» του Χάρι Πόττερ J.K. Rowling ακόμη πλουσιότερη; Μιλάμε για μια δεδηλωμένη σατανίστρια, που αυτοδιαφημίζεται ως «δωρήτρια της εκκλησίας του σατανά» και ονομάζει δημόσια την πίστη του Χριστού «επιζώσα απάτη».

Να σας ενημερώσουμε λοιπόν, ότι  με τον όρο μαγεία περιγράφονται οι τελετουργικές ή διανοητικές προσπάθειες για την πραγματοποίηση κάποιας ενέργειας πέραν των φυσικών δυνατοτήτων του ανθρώπου, με μέσο τη σκέψη, την επίκληση θεοτήτων ή πνευμάτων ή τη χρήση υπερφυσικών δυνάμεων!!! Φυσικά όχι καλών πνευμάτων, αλλά πονηρών.

Τα ξόρκια από την άλλη είναι μαγικές φόρμουλες που έχουν σχεδιαστεί για να επιφέρουν συγκεκριμένα αποτελέσματα. Να στρέψουν δηλαδή σε μια ορισμένη κατεύθυνση το κακό προκειμένου να ολοκληρωθεί μία κατάρα. Ένα ξόρκι είναι προφορικό ή γραπτό, που όταν χρησιμοποιείται σε μια πράξη μαγείας έχει σκοπό να προκαλέσει ή να επηρεάσει μια συγκεκριμένη πορεία των γεγονότων.

Πῶς φθάνει κανείς στήν Βασιλεία τῶν Οὐρανῶν

Ἅγιος Ἐφραίμ ὁ Σύρος
http://xristianos.gr/forum/eikones/agioi_tis_orthodoksias/osios_efraim_suros_863.jpg
...κ' Μή συλλογίζου οὔτως,...λέγων· 
πολύς ὁ κόπος τῆς ἀσκήσεως καί ἐγώ εἶμαι ἀδύνατος καί δέν δύναμαι νά κοπιάσω. 
Ἄκουσον τούς λόγους τῆς καλῆς καί ἀγαθῆς συμβοῦλῆς·
κατανόησον ὅσα σοί λέγω, ἀγαπητέ μοι ἀδελφέ καί φιλόχριστε. Ἐάν θελήσῃς ν' ἀποδημήσῃς εἰς ἑτέραν μακράν χώραν καί πατρίδα, δέν δύνασαι νά διέλθῃς ὅλης τῆς ὁδοῦ τό διάστημα διά μιᾶς· ἀλλά διά ρυθμοῦ βημάτων καθ' ἡμέραν, καί κατ' ὁλίγον περιπατεῖς, καί διά χρόνου καί κόπου καταντᾷς εἰς τήν χώραν , τήν ὁποίαν ζητεῖς. 

Ἀπαγόρευσαν στούς διαιτητές νά κάνουν τόν Σταυρό τους στά γήπεδα!


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiXqL2fIzChr-F3kLufIVmmZrpmzv6qi8ILDHUFUrdZaEN1cg9eHRCqvk2hEZT2Ydhn2v5Gcz2vfN2zFM7FdtJ2KiaqCoh0j5xdcw64GZjeVAg_hjDaroVQyYbbgimXwW40ljw5cVxLlCzE/s1600/stayros+se+simaia.jpg
Διαβάζουμε στό defencenet.gr τά ἑξῆς ἀπίστευτα:
"Ἀπαγορεύουν στούς διαιτητές νά κάνουν τόν Σταυρό τους κατά τή διάρκεια ἑνός ἀγώνα γιατί-λέει-εἶναι "δεῖγμα χαμηλῆς αὐτόεκτίμησης". ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Τί ἄλλο θά ποῦν καί θά κάνουν, γιά νά πλήξουν τήν Ὀρθοδοξία, ἕναν ἀπό τούς βασικούς πυλῶνες τοῦ Ἑλληνισμοῦ;