Κυριακή 13 Απριλίου 2014

ΚΑΤΑΝΤΙΑ!!! Δίνουν τα προσκυνήματα στους παπικούς.. Ρωμαιοκαθολική προσευχή στο Βημα του Αποστόλου Παύλου ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΡΩΜΗΣ!!Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΆΡΗΔΕΣ ΝΕΩΤΕΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ


ΑΛΩΝΟΥΝ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΑΙΩΝΩΝ ΠΑΡΑΜΕΡΙΖΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΘΗΡΙΟ,ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ

ΠΟΥ ΣΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΙΩΠΟΥΝ ΑΡΚΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΣΣΊΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ.
                                                                      ΕΧΟΥΝ 
ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Μ.Κ.Ο. ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΙ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΞΕΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΠΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ..

ΒΑΛΑΝΕ ΣΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΥΑΙΝΕΣ ΑΝΟΙΞΑΝΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΕΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΡΝΗ ΤΗΣ ΒΑΒΥΛΩΝΑΣ..
ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΛΟΙΜΟΝΟ Σ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΔΏΣΕΙ ΤΑ ΑΓΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΜΑΣ ΣΕ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΧΟΙΡΟΥΣ!!!
ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΠΟΥ ΞΕΣΑΛΩΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΞΕΙ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΕΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΞΕΠΗΔΑΝΕ ΠΟΣΕΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΟ ΛΟΓΟ

Οἱ τρεῖς εἶδαν τόν ἴδιο ἄνθρωπο ἀλλά δέν ἔκαναν τήν ίδια σκέψη.

1395906302_gm_cmf 
«Συμβαίνει να στέκεται κανείς κάπου τη νύχτα και περνάνε από μπροστά του τρεις άνθρωποι.
Ο ένας βάζει στο νου του ότι στέκεται εκεί και περιμένει κάποιον για να πάη να πορνεύση.
Ο άλλος τον θεωρεί κλέφτη και το τρίτος σκέπτεται ότι έχει φωνάξει έναν φίλο του από το διπλανό σπίτι και τον περιμένει να κατεβή για να πάνε να προσευχηθούν.

ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΑΓΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΣΙΝΑ... ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ!!!

Έντονη ανησυχία για την ασφάλεια ενός εκ των σπουδαιότερων μνημείων του Χριστιανισμού και της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς ,της Μονής της Αγίας Αικατερίνης του Σινά, προκαλεί η στοχοποίηση της από ακραίους εθνικιστές αλλά και σαλαφιστές της Αιγύπτου.

http://www.mailink.gr/low/images/products/123.jpgΗ χερσόνησος του Σινά , «μήλον της έριδος» διαφορετικών εθνοτήτων και θρησκειών από την αρχαιότητα, συνδέει την Αφρική με την Ασία και τους τελευταίους μήνες αποτελεί το πεδίο αντιπαράθεσης μεταξύ ακραίων ισλαμιστών ,λαθρέμπορων ,εθνικιστών ,τοπικών φυλών και του τακτικού αιγυπτιακού Στρατού.

Οι επιθέσεις εναντίον της Μονής αλλά και της Ελλάδας ξεκίνησαν από έναν υποστράτηγο ε.α. τον Ραγκάι Αχμετ , ο οποίος προβάλλεται ως ο ιδρυτής μιας οργάνωσης με το όνομα «Αραβικό Σινά» και είχε πρωτοστατήσει στην ανακατάληψη της Χερσονήσου.. Ο αιγύπτιος εθνικιστής απόστρατος αξιωματικός σε συνεντεύξεις του τις τελευταίες εβδομάδες κατηγορεί τους μεν Αδελφούς Μουσουλμάνους ότι σχεδίαζαν να αποσπάσουν το βόρειο τμήμα του Σινά που ενώνεται με την Γάζα ώστε να εγκαθιδρύσουν Ισλαμικό Εμιράτο που έτσι θα στόχευε και από τον Νότο το Ισραήλ ,ενώ το υπόλοιπο τμήμα του Σινά θα παραδίδονταν στην ….Ελλάδα ,μέσω της επέκτασης επιρροής της Μονής της Αγίας Αικατερίνης.