Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Ἐκκλησία καί οἰκογένεια πρέπει νά ἀνατραποῦν! (Καί ὅμως εἶναι ἀνακοίνωση κόμματος!)

Lgbtq ant1
ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ ! (ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΟΜΜΑΤΟΣ)
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσσαλονίκης καλεί όλες και όλους να συμμετάσχουν στο 2ο Φεστιβάλ Ομοφυλόφιλης Υπερηφάνειας στη Θεσσαλονίκη.
Οι ΛΟΑΤ* όπως βρίσκονται στο στόχαστρο της συγκυβέρνησης, των νεοναζί της Χρυσής Αυγής, της αστυνομίας, της Εκκλησίας και φυσικά του συντηρητικού κατεστημένου.
Υφίστανται ασταμάτητα βίαιη καταστολή της έκφρασης και της συμπεριφοράς τους, σεξισμό, ομοφοβία, θεσμικές και κοινωνικές διακρίσεις, αυθαίρετη περικοπή πληθώρας κοινωνικών δικαιωμάτων, επιθέσεις, ξυλοδαρμούς σε ιδιωτικούς και δημόσιους χώρους, ακόμα και μεθοδική εξώθηση στην υποχρεωτική σεξουαλική εργασία. Πρόσφατα η Αστυνομία πραγματοποίησε στη Θεσσαλονίκη εκτεταμένες επιχειρήσεις «σκούπα» και προσαγωγές ενάντια στην πιο στοχοποιημένη ομάδα, τα διεμφυλικά άτομα (transsexual), φτάνοντας στο σημείο ακόμα και να κλειδώσουν στο κρατητήριο τη δικηγόρο που πήγε στο Α.Τ. για να επικοινωνήσει μαζί τους!
Η κατάσταση αυτή μπορεί να αλλάξει. Η επέκταση του νοµικού πλαισίου για την αντιµετώπιση της ρατσιστικής βίας ώστε να περιλαµβάνει το σεξουαλικό προσανατολισµό, αλλά και η αναγνώριση του δικαιώματος στον πολιτικό γάµο, την υποβοηθούµενη αναπαραγωγή, παρένθετη µητρότητα, υιοθεσία και γονεϊκότητα σε ΛΟΑΤ ζευγάρια πρέπει να θεσμοθετηθούν άμεσα. Όµως η µάχη θα κριθεί στους δρόµους και όχι στους διαδρόµους της Βουλής.