Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Νέα εθνική ήττα! Η Τουρκία κάνει τη ρακή παγκόσμιο brand με εξαγωγές και στην Ελλάδα!


Η τουρκική εταιρεία αλκοολούχων ποτών, Mey, τα τελευταία χρόνια έχει επικεντρώσει το ενδιαφέρον της στις διαφημιστικές εκστρατείες για να προωθήσει...
raki_0

Δημοσίευση

Η τουρκική εταιρεία αλκοολούχων ποτών, Mey, τα τελευταία χρόνια έχει επικεντρώσει το ενδιαφέρον της στις διαφημιστικές εκστρατείες για να προωθήσει στην παγκόσμια αγορά, το παραδοσιακό ποτό ρακή και να το μετατρέψει σε διεθνές brand.
Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Galip Yorgancıoğlu, δήλωσε στην εφημερίδα Χουριέτ, ότι η διαφημιστική καμπάνια για το ρακή έχει τίτλο «Χαλαρώστε στον κόσμο σας» (Unrush your World), σε μια προσπάθεια να ακολουθήσει την τάση που επικρατεί διεθνώς για χαλαρό ποτό και φαγητό και που έρχεται να δώσει απάντηση στους γρήγορους ρυθμούς των fast food.
Ο Yorgancıoğlu, δηλώνει:

Η νίκη της καλοσύνης και της υπομονής (Διδακτική ιστορία)


Μια πολύ γλυκιά κυρία, μου διηγήθηκε τα παρακάτω: -Τον άνδρα μου τον παντρεύτηκα με προξενιό. Όμως χωρίς να το ξέρω...
cebfceb9cebacebfceb3ceb5cebdceb5ceb9ceb1-edited

Δημοσίευση

Μια πολύ γλυκιά κυρία, μου διηγήθηκε τα παρακάτω:
-Τον άνδρα μου τον παντρεύτηκα με προξενιό. Όμως χωρίς να το ξέρω, εκείνος αγαπούσε και είχε χρόνια δεσμό με μια κοπέλα, που οι δικοί του δεν την ήθελαν, αλλά αυτός δεν έπαψε ποτέ να την αγαπά.
Παντρευτήκαμε. Η μέρα του γάμου ήταν πολύ όμορφη.
Όμως οι όμορφες μέρες ήταν μόνο τρεις. Από την τέταρτη μέρα και επί δέκα επτά χρόνια η ζωή μου δίπλα του ήταν μια κόλαση. Όταν τον ρώτησα γιατί μου φερόταν τόσο άσχημα, μου αποκάλυψε πως αγαπούσε άλλη γυναίκα κι όχι εμένα. Έπεσα από τα σύννεφα!
-Τότε γιατί με παντρεύτηκες;

Η Εκκλησία και οι Μονές ταΐζουν 1,5 εκατομμύριο Έλληνες


Μεγαλώνουν καθημερινά οι ουρές των πεινασμένων Ελλήνων έξω από εκκλησίες και τους χώρους που έχει δημιουργήσει η Αρχιεπισκοπή για τους...
ekklisia

Δημοσίευση

Μεγαλώνουν καθημερινά οι ουρές των πεινασμένων Ελλήνων έξω από εκκλησίες και τους χώρους που έχει δημιουργήσει η Αρχιεπισκοπή για τους συνανθρώπους μας που ούτε ένα πιάτο φαγητό δεν μπορούν να έχουν πλέον.
Άνεργοι, ηλικιωμένοι, παιδιά, άνθρωποι ανήμποροι στα όρια της επιβίωσης περιμένουν καρτερικά στις ουρές από το πρωί για ένα πιάτο ζεστό φαγητό, προσφορά των εκκλησιών και των μοναστηριών στον πάσχοντα Έλληνα.
Υπολογίζεται ότι καθημερινά ετοιμάζονται 1,5 εκατομμύριο μερίδες φαγητού σε όλη τη χώρα γι” αυτούς που δεν έχουν τη δυνατότητα να φάνε σπίτι τους. Καθημερινά πέρα από τις προσφορές ανώνυμων φιλεύσπλαχνων πολιτών, η Εκκλησία στο σύνολό της ξοδεύει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για την κάλυψη των αναγκών των πεινασμένων. Με κέντρο αυτής της φιλανθρωπικής δράσης την Αρχιεπισκοπή Αθηνών, πολλά μοναστήρια σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν ανάλογα με τη δυνατότητά τους.

530 δις ευρώ σε έναν μήνα κέρδισε η Γερμανία από την κρίση του ευρώ!


Η Γερμανία κέρδισε περισσότερα χρήματα από την κρίση του ευρώ σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη χώρα της ΕΕ . Τον Απρίλιο...
merkel-germania

Δημοσίευση

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjYweR4wVG7yF18jlZ9su0HFFN5kj7_DH7bUYmyjB0fsasEnXJJkikAHLUXRz4ep_D1IE_VOB4KXqauCz-503_1NsedBzT3mbaIuRwkyZAyEnsInMvXDUmDidfI3PEWtv3mF6-1l2m8Btc/s1600/Untitled.png Η Γερμανία κέρδισε περισσότερα χρήματα από την κρίση του ευρώ σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη χώρα της ΕΕ . Τον Απρίλιο μόνο, υπήρξε εισροή ποσού πάνω από € 530 δισεκατομμύρια στην Γερμανία.

Η Γερμανία αισχροκερδεί από την κρίση του ευρώ. Μόνο τον Απρίλιο υπήρξε εισροη 532.200.000.000€ απο την ζώνη του ευρώ προς την Γερμανία. Ποσό, το οποίο είναι πέντε φορές μεγαλύτερο από το αντίστοιχο του Λουξεμβούργου,το οποίο κατέχει την δεύτερη θέσηστην έκθεση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας TARGET2.
Η έκθεση TARGET2 δείχνει τις ταμειακές ροές μεταξύ των χωρών της ΕΕ. Πχ για μια μεταφορά χρήματων από την Γερμανία σε έναν φίλο μας στη Γαλλία, δεν ρέουν«πραγματικά χρήματα» από την Γερμανία προς το Παρίσι. Αντ’αυτού, η γαλλική κεντρική τράπεζα πληρώνει στον φίλο σας τα χρήματα στον λογαριασμό του. Ακολούθως, στην γερμανική κεντρική τράπεζα τηνBundesbank, δημιουργείται ένα αρνητικό ισοζύγιο, το οποίο και οι γερμανικές κεντρικές τράπεζες εξισορροπούν με την αφαίρεση χρημάτων από τον προσωπικό λογαριασμό σας στην γερμανική τράπεζα.

Ἔρχεται τόν Σεπτέμβριο ἡ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ!

 

"ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι

εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα"

(Ἀποκ. 13, 17)
Ἀφιερωμένο γιά πολλοστή φορά σέ ὅσους κοιμοῦνται ὄρθιοι
(ἤ ἔχουν ἄλλους λόγους καί παραπλανοῦν τόν κόσμο...).
Ἐπίσης καί σέ ὅσους ἔχουν καταπιεῖ τόν λοστό
καί δέν βγάζουν ἄχνα περί κάρτας πολίτη
καί ὑποχρεωτικῶν τσιπαρισμένων πιστωτικῶν καρτῶν.


Ἐπίσης καί σέ ὅσους παραλείπουν ἀθεολογήτως
νά ἀναφερθοῦν:
στά ρηθέντα τῶν Ἁγίων, στό χάραγμα, τό 666, τόν Ἀντίχριστο,
τήν ἀπώλεια Χάριτος,
τήν ἀπώλεια τῆς σφραγίδας τοῦ Ἁγίου Βαπτίσματος,
μιλᾶνε γιά "πολιτικοοικονομικές ἐλευθερίες"
καί ὄχι γιά τήν μετάλλαξη τῆς θεόσδοτης φύσεως
τοῦ ἀνθρώπου
 ἀπό ἔμψυχη εἰκόνα τοῦ Θεοῦ σέ ρομπότ δεδομένων
καί γιά τήν διαγραφή ἀπό τό Βιβλίο τῆς Ζωῆς,
...
μόνο τίς τελευταῖες ἡμέρες πού τρέχουν τά γεγονότα ταχέως

κι ἐπειδή λαμβάνουμε ὑπόψιν τά ρηθέντα τῶν Ἁγίων
 σχετικά μέ τό θέμα,
 τά γεγονότα καί μιλᾶμε μέ ἀποδείξεις, ΕΓΚΑΙΡΩΣ,
σᾶς ἔχουμε παρουσιάσει τά ἑξῆς ἄρθρα: