Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Μακεδονία: ό,τι κερδίθηκε με αίμα, δεν ξεπουλιέται με το μελάνι μιας υπογραφής

Δημήτρης Νατσιός, δάσκαλος – Κιλκίς

«Είδα τότε ότι ό,τι κάμομε θα το κάμομε μοναχοί και δεν έχομε ελπίδα καμμιά από τους ξένους». Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.

Νυχτώνοντας ακούστηκε ένας πυροβολισμός και η φωνή του Παύλου: «στη μέση με πήρε παιδιά». Μπήκε στο σπίτι και φώναξε τον καπετάν Πύρζα. Ο Νίκος Πύρζας έτρξε κοντά του. Ο Παύλος έβγαλε από το λαιμό του τον σταυρό που φορούσε πάντοτε και του λέει: «το σταυρό να τον δώσεις στη γυναίκα μου. Και το ντουφέκι του Μίκη. Και να τους πεις ότι έκαμα το καθήκον μου…». Και ζήτησε να τον σκοτώσουν τα παλικάρια του για να μην τον βρούνε οι Τούρκοι ζωντανό. Σε λίγο όμως ξεψύχησε. Ήταν Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 1904. 

«Και οι Έλληνες ξύπνησαν», γράφει ο Ίων Δραγούμης, «γιατί ξύπνησαν τώρα μόνο; Επειδή είναι τυφλοί οι άνθρωποι. Και οι περισσότεροι γεννήθηκαν για να είναι μικροί. Σπίθες κοντές είναι οι στιγμές που ξυπνούν και νιώθουν τη μετριότητα που βαραίνει επάνω τους… Τέτοια σπίθα τους άναψε ο Παύλος Μελάς. Όσοι συνηθίζουν να συλλογίζονται, ας στοχασθούν πόσο μεγαλύτερος από τους άλλους Έλληνες έπρεπε να είναι Παύλος Μελάς, για να καταφέρει να την ανάψει. Και με την σπίθα που άναψε στον καθένα πολλοί ήταν τυφλοί ως τον είδαν. Έτριψαν τα μάτια τους κάπως ξιπασμένοι και είπαν μέσα τους, γιατί ντρέπονταν να το διαλαλήσουν: Ώστε υπάρχει Μακεδονία, αφού πήγε ο Παύλος Μελάς και σκοτώθηκε γι’ αυτή! Και άλλοι συμπέραναν: Ώστε βρίσκονται ακόμα, μετά το 1897, αξιωματικοί στο στρατό και ζωή στο Έθνος!» (Ίων Δραγούμης)

ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ Η ΕΙΣΒΟΛΗ;

το ισλαμ στην ευρωπη
του Ανδρέα Ανδριανόπουλου
Η παρουσία του Ισλάμ σε μια χώρα επιδρά στις εξελίξεις ευθέως ανάλογα με τους αριθμούς των μουσουλμάνων που βρίσκονται εκεί. Αν οι αφοσιωμένοι οπαδοί του Μωάμεθ δεν ξεπερνούν το 1% του πληθυσμού τότε οι μουσουλμάνοι είναι φιλήσυχοι, αγαπούν την ειρήνη και δείχνουν έτοιμοι να ασχοληθούν αποκλειστικά με την καθημερινότητα τους. Αυτό ισχύει απόλυτα σε χώρες όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες η Αυστραλία η ο Καναδάς με ποσοστό μουσουλμάνων από 0,08 έως 1,8% . Η ‘επιθετική ισλαμοποίηση’ έχει σαν αφετηρία την στιγμή που οι αριθμοί των μουσουλμάνων είναι αρκετοί ώστε να επιτρέπουν διεκδικητικές κινητοποιήσεις με στόχο την κατοχύρωση κατ’ αρχήν δικαιωμάτων που στην συνέχεια εξελίσσονται σε επιλογές επιθετικές η καταπιεστικές για τις άλλες πληθυσμιακές ομάδες μιας χώρας. Όπως με λεπτομέρεια αναφέρει ο Δρ. Peter Hammond στο εξαιρετικά διαφωτιστικό του βιβλίο Slavery, Terrorism and Islam: The Historical Roots and Contemporary Threat (2010), όταν οι ανεκτικές, πολυπολιτισμικές και ‘πολιτικά ορθές’ κοινωνίες δέχονται μια σειρά από απαιτήσεις των μουσουλμάνων κατοίκων τους κάποια άλλα ζητήματα αρχίζουν να γίνονται ορατά και βαθμιαία κυρίαρχα.

Bόμβα! Τουρκικό κόμμα στήν Ἑλληνική Βουλή… Σύντομα ΚΑΙ ... Αλβανικό!!! Μήπως καί τά "ἑλληνικά" εἶναι Ἑλληνικά; ἤ παπαγαλάκια ἀμερικανικά, γερμανικά, κ.λ.π., κ.λ.π.! .........



Μαύρη εἶν' ἠ νύχτα στά βουνά!

Η εντολή της Άγκυρας προς το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής για αυτόνομη κάθοδο του κόμματος «Ισότητας, Ειρήνης, Φιλίας» (DEB) στις επόμενες εθνικές εκλογές στην Ελλάδα, είναι γεγονός.

Λίγες μόνο εβδομάδες μετά τις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου, άνοιξε ο δρόμος για επικείμενη αλλαγή του εκλογικού συστήματος στην κατεύθυνση της απλής αναλογικής, που δίνει τη δυνατότητα στο DEB να καταρτίσει συνδυασμούς... που εξασφαλίζουν την εκλογή ενός ή και δύο βουλευτών που θα δηλώνουν ευθέως «Τούρκοι».

ΔΥΟ ΠΑΣΧΑΛΙΕΣ ΜΑΖΙ! ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΚΟΙΝΟ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ!




Ο ΠΑΠΑΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΠΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΣΕ ΚΟΙΝΟ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ(ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΒΑΖΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ) ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΠΤΗ  "ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ"ΙΓΝΑΤΙΟ-ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ!

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ COPTIC SOLIDARITY:

Ο Πάπας Francis έχει συμφωνήσει με την πρόταση που του εγινε πέρυσι από τον Κοπτη Ορθόδοξο Πατριαρχη Tawadros ΙΙ για την ενοποίηση της ημερομηνίας του Πάσχα, έτσι ώστε οι χριστιανικές Εκκλησίες σε όλο τον κόσμο να γιορτάσουν την Ανάσταση του Χριστού την ίδια ημερομηνία. Η πρόταση έχει ήδη γίνει δεκτή από τον κοπτη Aphrem ΙΙ Πατριάρχη Αντιοχείας και τον Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως Βαρθολομαίο.

Η πρόταση εμπίπτει στις κοινές προσπάθειες του ΚΟΠΤΗ πατριαρχη Πάπα Tawadros και του Πάπα Francis να εργαστούν προς την ενοποίηση της Εκκλησίας. Ο κοπτης πατριαρχης  Tawadros πρότεινε την  δεύτερη Κυριακή του Απριλίου για να γιορτάσουν απο κοινού το Πάσχα.

Στό πόθεν ἔσχες μόνο τό ὀξυγόνο πού ἀναπνέετε δέν θά δηλώνετε. Ντουγρού γιά τήν ἀπόλυτη δικτατορία τοῦ Ἀντιχρίστου τρέχει τό ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, πρίν κἄν αὐτός ἐμφανισθεῖ!


ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πάρτε δρόμο.
Ἔχετε ξεπεράσει τούς δικτάτορες Γερμανούς, Ἰταλούς,
τήν περίοδο δικτατορίας στήν Ἑλλάδα κ.λ.π.
Ἐδῶ καταρρίπτονται συνταγματικά δικαιώματα
ἐθνικῆς καί προσωπικῆς ἐλευθερίας.
Οἱ εἰσαγγελεῖς πότε περιμένουν γιά νά ἐπέμβουν;

Σπάει το άβατο της θυρίδας για τους υπόχρεους πόθεν έσχες, οι οποίοι θα πρέπει να δηλώνουν επιπλέον και ό,τι χρήματα έχουν στο σπίτι (συμπεριλαμβάνονται και αυτά που κρύβονται στα στρώματα…) αλλά και αντικείμενα αξίας, ακόμη κι αν πρόκειται για τα επάργυρα κηροπήγια της γιαγιάς που κοσμούν την τραπεζαρία!...
Όπως αποκάλυψε η Realnews, με το σχέδιο νόμου που έχει καταρτίσει το Υπουργείο Δικαιοσύνης και αποστέλλεται στο κουαρτέτο προς έγκριση, οι αλλαγές στις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης φέρνουν τα πάνω κάτω.
Συγκεκριμένα, στην επαναδιατύπωση της παραγράφου 3 αναφέρεται ότι ως περιουσιακά στοιχεία που θα πρέπει να δηλώνονται είναι και:

Νίκος Φίλης (δηλώσεις μετά την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2015)


Άρχισε η ισλαμοποίηση της Ελλάδας – Η ΕΡΤ μεταδίδει δελτίο στα Αραβικά!

 
ert-tourkos


Δεκάδες είναι οι καταγγελίες πολιτών από την περιοχή των Σερρών για την ενέργεια της ΕΡΤ να μεταδώσει 10λέπτο δελτίο ενημέρωσης στα Αραβικά. Μάλιστα στο ραδιόφωνο της Ερτ σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζονται να κάνουν και εκπομπές ψυχαγωγικού τύπου, πρωινά και κανονικό πλήρες ημερήσιο πρόγραμμα. 
Με αφορμή των μεγάλο αριθμό μεταναστών οι ΕΡΤ στο ραδιόφωνο της μεταδίδει μέσα στην μέρα σε πολλά σημεία της Ελλάδας ενημέρωση στα Αραβικά.
Οι αντιδράσεις στο Facebook ήδη ξεκίνησαν από του πολίτες με απόψεις που διχάζουν την κοινωνία μας. Απλά αναρωτιόμαστε αν οι Έλληνες σε αραβικές χώρες είχαν την ίδια μεταχείριση.

Ὁ Παπαδάκης τοῦ ΑΝΤ1, -σά δέν ντρέπεται- "ἰσιώνει" τό χαλί πού στρώνει ἡ Κυβέρνηση γιά τό χάραγμα τοῦ Ἀντιχρίστου! (βίντεο)


Παρακαλάει ὁ Παπαδάκης: "κάντε το",
νά φέρει δηλαδή ἡ Κυβέρνηση μέχρι τό τέλος τοῦ 2016
τήν Κάρτα τοῦ Πολίτη!
Ἐκεῖ πού μᾶς χρωστοῦσαν, μᾶς παίρνουν καί τό βόδι...
Τά Μ.Μ.Ε. καί οἱ ἀκριβοπληρωμένοι κλόουν τους
στό σατανικό παιχνίδι τῆς ἀπάνθρωπης ἀπόλυτης δικτατορίας
τῶν ἠλεκτρονικῶν ταυτοτήτων 666,
 καί ἀναπόφευκτα ἔτσι καί περάσει,
στήν πορεία γιά τό τελικό σφράγισμα στό σῶμα μας!
Σημειωτέον, 
ἔτσι γιά νά μήν μᾶς παρουσιάζεται ὁ κ. Παπαδάκης ὡς ἔμπονος 
καί αὐτόκλητος ἀντιπρόσωπος τοῦ Ἑλληνικοῦ λαοῦ,
κοπτόμενος ντεμέκ γιά τήν ἐξυπηρέτησή μας,
 ἡ συντριπτική πλειοψηφία τοῦ λαοῦ καταψήφισε πανηγυρικῶς
στίς δύο Δημόσιες Διαβουλεύσεις
τήν τσιπαρισμένη ἠλεκτρονική ταυτότητα,