Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ…ΑΛΛΑΧ!


londinoplati
Ο Σαντίκ Καν, νέος μουσουλμάνος, (τύπου Μπουτάρη), δήμαρχος του Λονδίνου, ακόμα δεν μπήκε καλά καλά στο δημαρχείο και επέβαλλε σε όλα τα λεωφορεία στην βρετανική πρωτεύουσα να καλύπτονται με την μουσουλμανική επιγραφή, «Subhan Αλλάχ» (Δόξα Αλλάχ).

Εκατοντάδες λεωφορεία θα μεταφέρουν αφίσες που φέρουν την ένδειξη, «Subhan Αλλάχ», που σημαίνει «Δόξα στον Αλλάχ» στα αραβικά, για μια διαφημιστική καμπάνια από την Χαμάς που συνδέεται με την μουσουλμανική οργάνωση «Ισλαμική Αρωγή». Οι αφίσες θα εμφανιστουν στο Λονδίνο και επίσης στο Μάντσεστερ, Λέστερ, το Μπέρμιγχαμ και το Μπράντφορντ, οι οποίες έχουν μεγάλες μουσουλμανικές κοινότητες.

ΓΕΡΩΝ ΠΑΊΣΙΟΣ «ΣΠΑΝΙΑ ΗΧΟΓΡΆΦΗΣΗ» ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΑΤΕΡΑ



Σπάνια ηχογράφηση του γέροντος Παϊσίου, όπου μιλαει για το πως πρέπει να είναι ο καλός Πνευματικός Πατέρας και για την δίκαιη κρίση Του Κυρίου. 
                                                         

Οἱ Ἑβραῖοι τιμοῦν τόν Μητροπολίτη Δημητριάδος κ.κ. Ἰγνάτιο, γιά τό "ἔργο" του ὑπέρ Οἰκουμενισμοῦ καί Ἀντισημιτισμοῦ!


Μετά τῶν δεόντων σχολίων ἐκ τοῦ Ἱστολογίου
ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ!  


ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ 
ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ
 ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΥΠΕΡ 
ΤΟΥ ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΙΑΚΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ
 ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΥ


Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος και η Ισραηλιτική Κοινότητα Βόλου διοργανώνουν εκδήλωση προς τιμήν του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνατίου, τη Δευτέρα, 9 Μαΐου 2016, στις 7 το απόγευμα στο αμφιθέατρο «Γιάννης Κορδάτος» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. 
(Σχόλιο Ἱστολόγιον ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ: Ὅταν καταντοῦμε στό σημεῖο νά μᾶς "τιμοῦν" ἐπισήμως Ἰσραηλιτικά Κέντρα...νά ὑποψιαζόμαστε "ἔργα"...ὅμως ὄχι καλά καί θεάρεστα, ἀλλά ἀνθελληνικά καί ἀντίχριστα! 
Πρῶτον: διότι οἸσραηλίτες εἶναι παγκόσμιοι, κρυφίως καί φανερῶς, ἡγέτες στόν κόσμο.
Δεύτερον: διότι εἶναι παγκοσμίως δεδηλωμένοι ἀνθέλληνες. 
Τρῖτον: διότι εἶναι παγκοσμίως γνωστοί σταυρωταί τοῦ Χριστοῦ (ἀντίχριστοι) καί ἀναμένοντες τόν ἐπερχόμενο Μεσσία (τόν Ἀντίχριστο)! 

Τιμές καί δόξες, λοιπόν, καί μάλιστα πρός ἕναν Ἕλληνα, Ὀρθόδοξο Ἐπίσκοπο, πού πηγάζουν ἀπό τέτοια "Κέντρα", μόνο ὑποψίες, λύπηση καί ἱερά ἀγανάκτιση μποροῦν νά δημιουργήσουν!).

Ἀναστάσιμη Λειτουργία στόν Ἱ. Ν. Ἁγίου Διονυσίου Ἀθηνῶν, μετά τοῦ Ἀρχιεπισκόπου κ.κ. Ἱερωνύμου συμμετεχόντων Μονοφυσιτῶν!

(Φωτό & βίντεο)



Παρουσίᾳ καί συμμετεχόντων τῶν αἱρετικῶν Μονοφυσιτῶν, ἐτέλεσε προχθές 30-4-2016 τήν Ἀναστάσιμη Λειτουργία ὁ Ἀρχιεπίσκοπος Ἀθηνῶν καί πάσης Ἑλλάδος κ.κ. Ἱερώνυμος. Συμμετεῖχαν, συμπροσευχήθηκαν, συνέψαλλαν: "ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ"!...
Ὅπως βλέπετε στήν παραπάνω φωτογραφία, φαίνονται δύο Μονοφυσίτες στήν ἀνάγνωση τοῦ Ἀναστάσιμου Εὐαγγελίου (πρίν τό "ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ", εἶς ἐκ δεξιῶν καί εἶς ἐξ εὐωνύμων τοῦ Ἀρχιεπισκόπου!  
Ψαλμωδός Δαυίδ λέγει: "Ἀναστήτω ὁ Θεός, καὶ διασκορπισθήτωσαν οἱ ἐχθροὶ αὐτοῦ, καὶ φυγέτωσαν ἀπὸ προσώπου αὐτοῦ οἱ μισοῦντες αὐτόν" (Ψαλ. 67,2), ψάλλει χαρμόσυνα ἐν εὐφροσύνῃ καί ἀγαλλιάσει ὁ κάθε Ἱερέας ἐν τῇ ἡμέρᾳ αὐτῇ, μαζί μέ τό ἐκκλησίασμα καί ὅλη τήν πλάση τοῦ Δημιουργοῦ. Παρόλ' αὐτά, κάποιοι Ἀρχιερεῖς καί Ἱερεῖς συμψάλλουν, συμπροσεύχονται καί συνεύχονται μαζί μέ τούς ἐχθρούς τοῦ Θεοῦ (τούς αἱρετικούς), μέσα στόν Οἶκο Του ἐν Λειτουργίᾳ! Εἶναι συναναστημένοι μαζί Του;...Ἀποροῦμεν.

«ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ! ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!»

Ξυπνῆστε πρίν μία μέρα δέν ξυπνήσουμε
Ἕλληνες Ὀρθόδοξοι! 

ordes_lathrometanaston__article
Σοκ από τα στοιχεία της Ομάδας Υψηλής Αστυνόμευσης : 4.400.000 αλλοδαποί στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Γνωρίζοντας τα συστήματα υπνωτισμού της κοινής γνώμης, τις σκοπιμότητες, αλλά και τα «οπτικά φράγματα» που κάποιοι επιβάλλουν στο πολιτικό μας σύστημα, αποφασίσαμε να σας δείξουμε με απλά στοιχεία και κατανοητά την πραγματικότητα, για έναν και μόνον λόγο. Έχετε το απόλυτο δικαίωμα να ξέρετε…
που πάμε και με ποιες προοπτικές. Στις 30 Απριλίου 2012, ο τότε υπουργός Δημόσιας Τάξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είχε αναφέρει στο Βήμα FM με αφορμή την κατασκευή στρατοπέδου παράνομων (τότε) μεταναστών στην Αμυγδαλέζα: «Δεν είναι δυνατό μια χώρα έντεκα εκατομμυρίων με ένα εκατομμύριο νόμιμους μετανάστες – τους οποίους απορρόφησε τα προηγούμενα 15 χρόνια- να φιλοξενεί και ένα εκατομμύριο μετανάστες ….»

Ο άνθρωπος που κουβέντιασε με τη μοναξιά...




ΔΙΑΛΕΞΕ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΡΗΜΙΑ, ΤΑ ΣΠΗΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΠΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ.
ΔΙΑΛΕΞΕ ΓΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΟΥ ΤΗ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΟΠΥΡΙ, ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ.
Ένα ντοκιμαντέρ που είδε στην τηλεόραση τον έφερε στα νότια ακρογιάλια της Κρήτης, στο Φαράγγι των Αγίων. Γνώρισε το τόπο, άναψε σβησμένα καντήλια, περπάτησε σε πανάρχαια μονοπάτια και δεν έφυγε ποτέ από το ερημοβούνι της Κρήτης. Αναπαύεται στην κορφή που τη δέρνουν όλοι οι καιροί κι όλοι οι άνεμοι τη ραπίζουν.
Του ΝΙΚΟΥ ΨΙΛΑΚΗ
Κατέβηκε από το πλοίο της γραμμής και κοίταξε ως πέρα τον ορίζοντα. Πρώτη φορά πατούσε τα πόδια του σε τούτον τον τόπο. Κρατούσε μόνον έναν μπόγο δεμένο με σπάγκο, όλο το βιός του χωρούσε σ' έναν μπόγο, τίποτ' άλλο δεν βάραινε το κορμί του. Το ράσο παλιό, τριμμένο, κάμποσες ξηλωμένες κλωστές πετιούνταν ατίθασες από τις ούγιες και τα μανίκια. Τα υλικά αγαθά τα είχε απαρνηθεί από καιρό. Χρόνια ζούσε σε κελιά και σε σπήλαια, είχε μάθει να μιλά με τις ερημιές.
Καθόλου δεν τον είχε κουράσει το νυχτερινό ταξίδι. Νησιώτης ήταν. Από τη Σάμο. Ήξερε από θάλασσες. Κι από στεριές. Είχε περπατήσει στα βουνά της πατρίδας του, είχε σκαρφαλώσει στις σκήτες του Άθωνα, τα πόδια του βαστούσαν ακόμη.
Ξανακοίταξε στην άλλη άκρη τ' ουρανού, δεν δυσκολεύτηκε να μαντέψει κατά πού έπεφτε ο νότος. Εκεί θα πήγαινε. Στον νότο. Σ' έναν τόπο που δεν τον ήξερε.
Μπήκε στο πρώτο ταξί, καλημέρισε με κείνο το πλατύ χαμόγελο που φώτιζε πέρα ως πέρα το πρόσωπό του. Ο ταξιτζής έβαλε μπρος τη μηχανή.