Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

«ΕΣΥ ΜΗ ΜΙΛΑΣ, ΑΝ ΣΟΥ ΖΗΤΗΘΕΙ ΜΟΝΟ…ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ!!!»






«Γιατί πρώτοι εμείς ,οι ιεράρχες έχουμε δώσει την ομολογία της Πίστεως κατά την χειροτονία μας για να διασφαλίσουμε την αποστολική και πατερική παρακαταθήκη που παραλάβαμε και αγρυπνούμε για το ποίμνιό μας»(2-6-2016, από την εκκλησία της Ελλάδος προς τον ΛΑΟ).
************

65.  Αν αλλάξει ο Αιθίοπας το δέρμα του και η λεοπάρδαλη τα στολίσματά της, τότε και οι φθονεροί θα μπορέσουν να σκεφτούν και να πουν κάτι καλό,που είναι μαθημένοι στην μελέτη των κακών._284.Γιατί δίνουν ύπουλα ισχυρό κτύπημα στους πλησίον τους, όντας δόλιοι και υποκριτικοί προς τους φίλους τους. Δε λένε την αλήθεια, γιατί έμαθε η γλώσσα τους στα μάταια και ψεύτικα λόγια _285.Κατάλαβέ το ,λοιπόν, εσύ που για την γνώση του Θεού και το λόγο φθονείσαι και εμπαίζεσαι από αυτούς, και κάνε, όμοια με τον Ιερεμία, εκτενή δέηση,λέγοντας: «Θυμήσου με,Κύριε,και έλα κοντά μου και απάλλαξέ με από τους φθονερούς που με καταδιώκουν.Μη μακροθυμήσεις ,θέλοντας να με δοκιμάσεις περισσότερο. Γνώρισε ότι με εμπαίζουν αυτοί που απορρίπτουν τη γνώση Σου.Δώσε τέλος στη ζήλια τους.Και τότε ο λόγος της γνώσεως Σου θα είναι αφορμή ευφροσύνης και χαράς της καρδιάς μου. Γιατί ποτέ δεν κάθισα μαζί με αυτούς που χλευάζουν τη γνώση Σου, αλλά ένοιωθα  φόβο για την παρουσία της δυνάμεως Σου,και έμεινα μόνος μου,καθώς πικράθηκα πολύ από τον φθόνο τους.»_286.Και θα ακούσεις: «Τα ξέρω καλά αυτά. Αν όμως επιστρέψεις κάποιον πλανεμένο από την πλάνη του θα σε συναριθμήσω με τους φίλους μου και θα σταθείς μπροστά μου.Και αν μετατρέψεις κάποιον ανάξιο σε άξιο, θα είσαι σαν στόμα μου.Θα σε λυτρώσω από τα χέρια των φθονερών κακούργων,λέει ο Κύριος,ο Θεός του Ισραήλ»_287.

63.  Ποιά σοφία υπάρχει σ’αυτούς που κοιλοπονούν τον φθόνο κατά του πλησίον; Πώς δηλαδή θα πουν οι φθονεροί,λέει ο Ιερεμίας_279,ότι «εμείς είμαστε σοφοί και ο Νόμος του Κυρίου είναι μαζί μας»,όταν λιώνουν από ζήλια προς όσους έλαβαν τη χάρη του Πνεύματος μέσω της σοφίας και της γνώσεως του Θεού;   Αλλά αποδείχθηκε  μάταιη η ψεύτικη γνώση στους γραμματείς και σοφούς του κόσμου,αφού αστόχησαν την αληθινή γνώση.Γι’αυτό και ντροπιάστηκαν οι σοφοί που κρίθηκαν ανάξιοι για τη σοφία του Παρακλήτου,βλέποντάς την να πληθύνεται σε ψαράδες,και φοβήθηκαν την δύναμη των λόγων τους,και πιάστηκαν στα δίχτυα των νοημάτων τους,επειδή αποδοκίμασαν την αληθινή σοφία και τη γνώση του Κυρίου.
64.  Αφού οι φθονεροί εγκατέλειψαν την πηγή της σοφίας του Θεού, γιατί λιώνουν από ζήλια προς όσους δέχθηκαν πλούσια τη χάρη του Πνεύματος και έλαβαν πύρινη γλώσσα σαν γραφίδα ταχυγράφου γραφέα; _280.Αν είχαν ακολουθήσει και αυτοί το δρόμο του Θεού ,θα είχαν κατοικήσει για πάντα στην ειρήνη της απάθειας .Θα είχαν μάθει που βρίσκεται η φρόνηση, που βρίσκεται η ισχύς,που βρίσκεται η σύνεση και η γνώση των όντων,που βρίσκεται μακροβιότητα και ζωή,που βρίσκεται φως των ματιών και σοφία με ειρήνη.Θα είχαν μάθει ποιος βρίσκει τον τόπο της σοφίας και ποιος εισέρχεται στους θησαυρούς της_281. Θα έβλεπαν τι προστάζει ο Θεός μέσω του Προφήτη στους μύστες του λόγου, λέγοντας: «Ο προφήτης που είδε αποκαλυπτικό όνειρο, ας διηγηθεί την οπτασία του, και όποιος δέχθηκε λόγο δικό μου, ας διηγηθεί τον λόγο μου αληθινά.»_282,και πάλι: «Γράψε όλους τους λόγους που σου είπα σε βιβλίο»_283. Και έτσι ποτέ δε θα έλιωναν από φθόνο για τους ανθρώπους αυτούς.
66.Ας ακούσουν την κατακλείδα του λόγου οι φθονεροί σοφοί: οι Ναζιραίοι του Θεού,έγιναν με τους κόπους τους πιο καθαροί από το χιόνι. Λαμπρύνθηκαν στη ζωή τους πιο πολύ από το γάλα. Η ομορφιά της σοφίας τους είναι ανώτερη από το ζαφείρι_288,και ο χαρακτήρας των λόγων τους από το καθαρό μαργαριτάρι. Αντίθετα, αυτοί που έτρωγαν με απόλαυση την κοσμική γνώση, πέθαναν από πείνα μπροστά στις πηγές του Πνεύματος. Αυτοί που ανατρέφονταν μέσα στην πορφύρα της σοφίας των Ελλήνων (καυτηριάζει τη μωρία της τότε ειδωλολατρίας),ντύθηκαν την κόπρο της άγνοιας _289,και έβαλαν πάνω τους δεσμά και τους έδεσαν. Γιατί η γλώσσα τους κόλλησε στο λάρυγγά τους και έχασαν την ακοή τους, αφού αποδοκίμασαν την αληθινή σοφία και τη γνώση του θείου Πνεύματος και δε θέλησαν  να τη λάβουν με κόπους.
67. Ο Θεός που ταπεινώνει το υψηλό δένδρο και υψώνει το ταπεινό, που ξεραίνει το χλωρό δένδρο και ξανακάνει θαλερό το ξερό _290,Αυτός είναι που δίνει στους δούλους Του στόμα ανοικτό _291 ενώπιον μεγάλης συνάξεως,και λόγω να ευαγγελιστούν την αλήθειά Του με πολύ δύναμη_292.Γιατί σ’Αυτόν ανήκει η σοφία,η σύνεση και η ισχύς, και όπως μεταβάλλει χρόνους και καιρούς,έτσι αλλοιώνει τις ψυχές που Τον ζητούν και Τον ποθούν και δίνει σ’ αυτές τη βασιλεία κατά των παθών και τις ανεβάζει από ζωή σε ζωή. Αυτός δίνει σοφία στους πνευματικά σοφούς και φρόνηση στους συνετούς, και αποκαλύπτει τα βαθιά και απόκρυφα σε όσους ερευνούν τα βάθη του Θεού, δίνοντάς τους τη γνώση των σκοτεινών αινιγμάτων.Γιατί Αυτός έχει το φως _293 της σοφίας και της γνώσεως,και το δίνει όπου  θέλει.
68.  Σε καθένα που εργάζεται με υπομονή τις εντολές εξωτερικά και εσωτερικά, αποβλέποντας μόνο στη δόξα του Θεού, δίνεται τιμή ουράνιας γνώσεως, ειρήνη ψυχής και αφθαρσία, επειδή είναι τηρητής και όχι απλώς ακροατής του νόμου_294της  χάρης.Aυτού τη γνώση ,που μαρτυρείται από τα έργα,δεν την καταφρονεί ο Θεός,αλλά τη δοξάζει μαζί με τους λόγους της γνώσεως εκείνων που έλαμψαν με τη θεία σοφία στην εκκλησία των πιστών.Γιατί στο Θεό δεν υπάρχει προσωποληψία _295.Σ’εκείνον όμως που αγωνίζεται από εγωισμό και απειθεί στα λόγια αυτών που καθοδηγούνται από το πνεύμα,ενώ πείθεται στη δική του σύνεση και στα απατηλά λόγια αυτών που έχουν εξωτερικό μόνο σχήμα ευσέβειας και ενεργούν από φιλοδοξία και φιληδονία, δίνεται θλίψη και στενοχώρια.Και ο φθόνος,ο θυμός και η οργή_296θα είναι για το παρόν η αμοιβή της πλάνης του,ενώ για το μέλλον θα είναι προς κατηγορία των λογισμών του,όταν θα αλληλοκατηγορούνται ή και θα απολογούνται,κατά την ημέρα που ο Θεός θα κρίνει τα κρυφά των ανθρώπων_297 και θα αποδώσει στον καθένα ανάλογα με τα έργα του_298.(ΦΙΛΟΚ.Δ’  Όσιος Νικήτας Στηθάτος ,Γ’ εκατοντ. κεφαλ.65,63,64,66,67,68)
********************************************************************

Είδατε ,αδελφοί μου, την ανιδιοτελή ακρίβεια της ορθοτόμησης του λόγου της αλήθειας του Αγίου, που με ζήλο θέλει να μας μεταφέρει προς γνώση και σωτηρία μας;
Ο Κύριος μας λέει «να τα φωνάζουμε από τις ταράτσες» και οι Άγιοι Του: «να διδάσκει η ψυχή με σαφήνεια όσα έμαθε» (Αββάς Παλλάδιος).
Οι δαίμονες φρίττουν στο άκουσμα του λόγου της αλήθειας. Δεν θέλουν να ακούγεται ο λόγος που οδηγεί την ψυχή στη σωτηρία !!
Γι’ αυτό και «επενδύουν» στην άγνοια  του ποιμνίου και στη διαστρέβλωση της αλήθειας ώστε ποτέ η ψυχή να μη μπορέσει να βρει το δρόμο της σωτηρίας της.
Έτσι εξηγείται και η εμμονή τους στο να μας κλείσουν το στόμα και να μας μεταφέρουν ό,τι τους διατάζει ο πάπας.
Λάβετε υπόψιν σας ότι στη συναγωγή της ΛΗΣΤΡΙΚΗΣ ΨΕΥΔΟ-συνόδου Κρήτης υπέγραψαν την απαγόρευση του λόγου «επί προφάσει  τηρήσεως ή δήθεν προασπίσεως της γνησίας Ορθοδοξίας ή της δογματικής ακρίβειας!»
Δηλαδή, όποιος μιλάει με ακρίβεια για το Θείο Λόγο, τις Εντολές Του, τους Ιερούς Κανόνες (Πηδάλιο) και για τις Αποφάσεις των Οικουμενικών Συνόδων, προφασίζεται ότι προασπίζεται –κατά τη γνώμη τους-δήθεν την Ορθόδοξη Χριστιανική Εκκλησία και ως εκ τούτου του στερούν το λόγο (του απαγορεύουν να μιλά) θεωρώντας τον μάλιστα καταδικαστέο.
Στο εξής, την γνήσια Ορθοδοξία θα μας τη «διδάσκουν» μόνο οι «αρχιερείς» και θα είναι διαφορετική από αυτήν που μας δίδασκαν μέχρι τώρα!

6ο ΘΕΜΑ:
ΣΧΕΣΕΙΣ  ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΝ ΚΟΣΜΟΝ (εννοεί τους αιρετικούς ,αλλά δεν τους κατονομάζει)

Κεφ.22 Η Ορθόδοξος Εκκλησία θεωρεί καταδικαστέα πάσανδιάσπασιν της ενότητας της Εκκλησίας, υπό ατόμων ή ομάδων επί προφάσει τηρήσεως ή δήθεν προασπίσεως της γνησίας Ορθοδοξίας. Ως μαρτυρεί η όλη ζωή της Ορθοδόξου Εκκλησίας,η διατήρησις της γνησίας Ορθοδόξου Πίστεως διασφαλίζεται μόνον δια του συνοδικού συστήματος, το οποίο ανέκαθεν εν τη Εκκλησία αποτελεί την ανωτάτηναυθεντίαν επί θεμάτων πίστεως και κανονικών διατάξεων (κανών 6ος της Β’ Οικουμενικής Συνόδου).
Είδατε επιπλέον τι επικαλούνται οι ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ; Ότι η ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΓΝΗΣΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, επικαλούμενοι μάλιστα τον 6ο κανόνα της Β’οικουμενικής συνόδου.
ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ τον Θεό,ούτε ντρέπονται να μας κοροϊδεύουν κατάμουτρα!
Μιλάνε για συνοδικότητα και συνοδικότητα ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ,γιατί απείχαν τέσσερεις Εκκλησίες. Αυτό μόνο;Ή που για πρώτη φορά στην εκκλησιαστική ιστορία αφαίρεσαν ΑΝΑΡΧΑ το δικαίωμα ψήφου σε όλους τους αρχιερείς,επιλέγοντας μόνο αυτούς που είχαν μυήσει στην ΑΙΡΕΣΗ!
Μιλάνε για ΚΑΝΟΝΕΣ και κωφεύουν στον 15ο ΑΒ’, κανόνα που τους ξεμπροστιάζει.
Μιλάνε για Οικουμενικές Συνόδους και κάνουν ότι ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ότι στο παρελθόν έχουν καταδικαστεί  οι παπικοί και όλοι οι άλλοι (προτεστάντες,κλπ.)ως αιρετικοί.
Γι’αυτό είναι καθ’όλα ΑΚΥΡΗ η ΨΕΥΔΟ- σύνοδος και δικαίως ονομάζεται ΣΥΝΑΓΩΓΗ,ΛΗΣΤΡΙΚΗ και ΨΕΥΔΟΣΥΝΟΔΟΣ!Απομένεινα καταδικαστεί από πανορθόδοξη σύνοδο!
Αυτοί δε,που την υποστηρίζουν είναι με αποδείξεις ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ και ΟΧΙ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟΙ.
Μάθετε ποιοι ονομάζονται ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ και ποιοι ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟΙ, για να μην σας εμπαίζουν!
Κάποιοι με την θέλησή τους και κάποιοι χωρίς τη θέλησή τους, παρασυρόμενοι ενεργούν προετοιμάζοντας την προσωπική έλευση του ΑΝΤΙ-χρίστου. Έχει, δημοσίως, πριν λίγο καιρό, ειπωθεί από τον ΑΡΧΙ-ραβίνο προς τον  Νετανιάχου ,ότι έχει καθυστερήσει η έλευση του μεσσία(ΑΝΤΙ-χρίστου) που έπρεπε ήδη να είχε γίνει και αυτός σαν «βρεγμένη γάτα», με σκυμμένο το κεφάλι, τον άκουγε και συμφωνούσε, υποσχόμενος πως θα το επισπεύσει.
Και ενώ οι ιεράρχες θα μπορούσαν να υψώσουν φωνή και να αλλάξουν εντελώς την κατάσταση στην Ελλάδα μας, συντάχθηκαν με τους ΕΧΘΡΟΥΣ του ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ την ΠΙΣΤΗ τους και τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, που είναι κατ’εντολή του Ιησού Χριστού, ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ και αυτός που «θα δοξάσει τον Υιόν του Θεού». Ακόμα και αν έχει αποστατήσει …θα επανέλθει!
 Αλλοίμονο όμως, σε αυτούς που εξ’ υπαιτιότητά  τους,χάνονται ψυχές πλανεμένες στην ΑΙΡΕΣΗ!
Ρωτήστε τους ιερείς σας να σας πουν ποιοι ονομάζονται αιρετικοίκαι αν έχουμε τώρα-στους έσχατους καιρούς-τέτοιους! Από την  απάντησή τους θα καταλάβετε τι πρεσβεύουν!!
Πολλοί λένε περιμένουμε να δούμε τι θα πει ο «τάδε» ή η εκκλησία. Μα δεν βλέπετε, αδελφοί μου, τι έχει πει η εκκλησία ……του Ιερώνυμου και …..του Βαρθολομαίου;
Ήδη,στη συναγωγή της ΛΗΣΤΡΙΚΗΣ ΨΕΥΔΟ-συνόδου Κρήτης ψήφισαν την ΠΑΝ-θρησκεία που τώρα, δηλαδή μετά από 15 μήνες, την έφεραν στα σχολεία των παιδιών μας!
Αλλοίμονο σε αυτούς που παραμένουν ακροατές και όχι ΤΗΡΗΤΕΣ του ΝΟΜΟΥ!!
Ενώ το λειτούργημα των ρασοφόρων είναι να μας οδηγήσουν στον ουρανό,αυτοί ΣΥΝΤΑΧΘΗΚΑΝ με τους πολιτικούς διδάχθηκαν από αυτούς την τέχνη της απάτης και ως «σοφοί» πλέον μας οδηγούν εκεί που τους υποδεικνύει ο πατέρας τους ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ,δηλαδή στον ΟΛΕΘΡΟ!
Αδελφοί μου, «ας προσέξουμε μη χάσουμε ό,τι έχουμε κερδίσει».
Μέσα στους ναούς δεν πάμε για τους ιερείς και για τα ντουβάρια, αλλά για να λατρέψουμε  και να δοξάσουμε μαζί με τους ιερείς τον Τριαδικό Θεό μας! Η θεία λειτουργία γίνεται ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΓΙΩΝ και ΑΓΓΕΛΩΝ και το ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΕΛΕΙΤΑΙ όταν υπάρχει ΚΟΙΝΗ και ΟΡΘΗ ΠΙΣΤΗ μετά του ιερέως!
Αιρετικός ιερέας ΔΕΝ ΤΕΛΕΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟ,ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ στην ΕΚΚΛΗΣΙΑ του ΧΡΙΣΤΟΥ!
Δείτε τώρα, την πονηριά και τον δόλο των παρακάτω αναγραφομένων και συγκρίνετέ τα με την ΟΡΘΟΤΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ των ΑΓΙΩΝ!
Σας τα λέω αυτά ,αγαπητοί μου, γιατί στη «Φωνή Κυρίου» της Εκκλησίας της Ελλάδος, την  1η-10-2017,με αρ.φυλ.40(3357),μας περνούν γλυκά-γλυκά ότι:
«Οι πατέρες και οι Άγιοι μας γενικότερα,απλώς μας προφυλάσσουν χωρίς να τρέφουν καμία εμπάθεια για τα πρόσωπα των σχισματικών, αθέων ή ειδωλολατρών».
Είδατε πως περνούν τα μηνύματα, σιγά-σιγά;
Τώρα πια δεν υπάρχουν κατά την «διοικούσα  εκκλησία» της Ελλάδος αιρετικοί.
Τους μετονόμασαν οι «σοφοί» σε σχισματικούς γιατί η λέξη «ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ» είναι βαριά και ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΗ (χωρίς μετάνοια).
Επικαλούνται οι ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ και τους ΠΑΤΕΡΕΣ  και τους ΑΓΙΟΥΣ μας που ονομάζουν τους αιρετικούς…ΠΡΟΔΡΟΜΟΥΣ του ΑΝΤΙ-χρίστου και ΕΧΘΡΟΥΣ του ΧΡΙΣΤΟΥ!!
Μας καθησυχάζουν κιόλας οι ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΟΙ πως οι ΑΓΙΟΙ –ΑΠΛΩΣ-μας προφυλάσσουν από όλους αυτούς χωρίς να τρέφουν καμία εμπάθεια για τα πρόσωπα ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ των ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ!
Όταν ο Άγιος της αγάπης μας παραγγέλλει να μη δίνουμε ΟΥΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ,το λέει με αγάπη προς αυτούς!
Όταν αναφέρει ότι οι αιρετικοί είναι πρόδρομοι του ΑΝΤΙ-χρίστου και όργανα του διαβόλου που προετοιμάζουντην προσωπική του έλευση,το λέει με αγάπη προς αυτούς και χωρίς καμία εμπάθεια!
Απ’ όπου και να σας πλησιάσει κάποιος ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ,ΒΡΩΜΑΤΕ ΑΠΟ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και ΨΕΥΔΟΣ. «Είσθε γεμάτοι κακίαν την οποίαν κρύπτετε με την υποκρισίαν, και εκείνοι που σας πλησιάζουν ανύποπτοι μολύνονται και διαφθείρονται».(Λουκ.ΙΑ’44)
Σας υπενθυμίζω ,αδελφοί μου, ότι στις βλασφημίες τους προστέθηκε και το: «αγιότατος και μακαριότατος, ο πάπας», για τον οποίον ο Άγιος Ισαπόστολος, Ιερομάρτυρας και Προφήτης Κοσμάς ο Αιτωλός ,είχε πει (από αγάπη, χωρίς καμία εμπάθεια), «τον πάπα να καταράσθαι, γιατί αυτός θα είναι η αιτία», εννοώντας (η αιτία) όλων των κακών και φυσικά του ερχομού του ΑΝΤΙ-χρίστου!
Πονηροί και διεφθαρμένοι εκ του κόσμου τούτου, οι Πιστοί Ορθόδοξοι Χριστιανοί, σας έχουν καταλάβει ,εδώ και πολύ καιρό. Μένει να δούμε πόσες ψυχές θα παρασύρετε οδηγώντας τες στον όλεθρο και πόσες ψυχές θα σωθούν συντασσόμενες με τον Χριστό!
Η ανάξια, αλλά αισιόδοξη ψυχή μου ευελπιστεί να «εκπλήξουμε» τον Θεό (και το λέω με συντριβή καρδιάς) και να ομοιάσουμε της Χαναναίας  και του εκατόνταρχου, γιατί όχι και των Νινευιτών !Αφού έχουν γίνει αυτά ,γιατί να μην ξαναγίνουν;
«Αυτοί δε που επιμένουν στην αμαρτία και μάλιστα στα περί πίστεως αμαρτήματα, κατάγονται από τον διάβολον και έχουν στενήνγνωριμίαν και σχέσιν με τον διάβολον», και ουδεμία συμπάθεια τους πρέπει, γιατί είναι εχθροί του Χριστού και των Τέκνων Αυτού. Επειδή όμως δεν μπορούν να κάνουν κακό στον ίδιο τον Θεό ,προσπαθούν ως λέοντες ωρυόμενοι να καταβροχθίσουν τις ψυχές των τέκνων του Θεού, αυτές τις ψυχές που είναι προορισμένες να γίνουν Άγιες και να σταθούν με παρρησία έμπροσθεν του Κυρίου. Αυτοί τις εμποδίζουν μη επιτρέποντας να αποκαλυφθεί η συνέχεια του Πατρός προς τον Υιόν και του Υιού προς τον Πατέρα.Η σκληροκαρδία τους και η κακοπροαίρετη ψυχή τους εναντιώνεται προς τις εντολές του Πατρός και προς τους λόγους των Αγίων Του,όπως και προς τις αποφάσεις των Οικουμενικών Συνόδων που τους καταδίκασαν ως ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ.
Αυτός είναι και ο λόγος που θέλουν να φτιάξουν καινούργια θρησκεία,την ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ του ΑΝΤΙ-χριστου, την οποία ήδη ξεκίνησαν επιτιθέμενοι πρώτα στις νέες ανυπεράσπιστες και αγνές ψυχές των παιδιών μας!
Είναι ΥΠΟΥΛΟΙ και ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ψυχών, γι’αυτό και ο Θεός «πωρώνει τις καρδιές τους και τυφλώνει τους οφθαλμούς τους, για να μην μετανοήσουν και σωθούν»!
Αυτό με συμπάθεια το κάνει …ο Κύριος;
Τους αποκάλεσε τέκνα εχίδνων, τους είπε ότι πατέρας τους είναι ο διάβολος ,εισήλθε στον περίβολο του ναού και τους κοπάνησε!! Όλα αυτά τα έκανε με συμπάθεια;
Αυτούς τους «χλιαρούς» που θα εμέσει ,θα τους εμέσει επειδή τους συμπαθεί;
Μα και αν ακόμα όλα αυτά τα έκανε χωρίς εμπάθεια ,αυτό σημαίνει ότι πρέπει να τους συναναστρεφόμαστε;
Αν  η απάντησή σας είναι «ναι» τότε είσθε ίδιοι και χειρότεροι,διότι υποκρίνεσθε τους Χριστιανούς και ταυτίζεστε με τους εχθρούς του Χριστού και της πατρίδας μας!
Αν .. «όχι»…, τότε γιατί συλλειτουργείτε μαζί τους, γιατί πάψατε να τους λέτε ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ, γιατί τους αποδέχεσθε αποκαλώντας τους μάλιστα «αγιότατους και μακαριότατους»;
Μα ακόμα και ο διάβολος αν είναι για λύπηση και δεν τον βλέπουμε με εμπάθεια, αυτό σημαίνει ότι θα συμπορευόμαστε με «αυτόν» και τα τέκνα του;
Βλέπετε ,πονηροί, πως πιάνεστε στα δίκτυα των δικών σας υποκριτικών λόγων;
Αδελφοί μου, μνημονεύετε τους ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ για να πάτε όλοι μαζί στον «παράδεισο» και τα τόσα χρόνια Άγιας-Ορθόδοξης πορείας στην Εκκλησία του Χριστού, τα τινάζετε στον αέρα σε χρόνο ελάχιστο, μετά την ΨΕΥΔΟ-σύνοδο, επειδή σας πείθουν οι αιρετικοί ΑΝΤΙ-χριστοι;
Το ανδρείο φρόνημα, η αφοβία, η ομολογία Πίστης, η αυταπάρνηση και όλα όσα χαρακτηρίζουν τον Ορθόδοξο Χριστιανό, πάνε…. περίπατο; Έμειναν μόνο στα λόγια;
Προσέξτε ,αδελφοί μου τους θησαυρούς και μην τους εκθέτετε σε κινδύνους. Εμείς ως Ορθόδοξοι Χριστιανοί να μείνουμε ΑΚΕΡΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ, για να αντέξουμε στη δοκιμασία που διάγουμε και μη σας πλανούν οι ΑΝΤΙ-χριστοι, λέγοντάς σας να  «τρέφετε συμπάθεια» προς αυτούς που θέλουν να διδάξουν στα παιδιά μας την ΠΑΝ-θρησκεία ,δολοφονώντας τις τρυφερές ψυχές τους και οδηγώντας τα στην απώλεια!
ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ: «ΑΠΟΤΑΣΣΟΜΑΙ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ!...»
Εάν ο Κύριός μου και Θεός μου, μου πει να πάω στην κόλαση ,θα πάω με χαρά. Δεν θα ακούσω όμως, κανέναν αλλότριο απατεώνα που φόρεσε ράσα και υποδύεται τον ιερέα να παρασύρει την ψυχή μου,και όσο εξαρτάται από την αναξιότητά μου, δεν θα επιτρέψω ούτε των παιδιών μας ,ούτε της Πατρίδας μας την μόλυνση και διάβρωση.
Αδελφοί μου, ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ ,ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ,ΤΩΝ ΠΑΘΩΝ,ΤΩΝ ΑΙΡΕΣΕΩΝ και ΤΗΣ Ν.Τ.Π.

Ει ο Θεός μεθ’ημών, ουδείς καθ’ ημών!

Με εν χριστώ αγάπη και ενδιαφέρον
Γεώργιος Φλώρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου